|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
η έχεις πολύ κοντά ή αρκετή υγρασία στο δωμάτιο ή συνδιασμός των παραπάνω + ότι κάποιες τροφές μαζεύουν την υγρασία λες και είναι ειδικά γιαυτό φτιαγμένες.... τώρα αν θες μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και με άλλες μάρκες και μοντέλα... εγώ προσωπικα ειμαι πολύ ευχαριστημένος .εχω 8 τέτοιες και όταν φεύγω δεν είναι μόνο για 2 μέρες τουλάχιστον 5ήμερο και πάνω .... αυτό που εχω παρατηρήσει είναι στις 8 οι 2 μου τρώνε τις μπαταρίες πιο γρήγορα ... αλλά θέλει ακόμα αρκετή μελέτη για να πω κάτι ολοκληρωμένο. αυτα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με υγρασία.... | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-12-14 13:10 |
Απορίες για αυτόματη ταίστρα HYDOR | tsiou9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-12-11 16:48 |
Αυτόματη ταίστρα | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-01-10 01:42 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |