|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όχι να μου πεις πως φτιάχνεται, θα μου την φτιάξεις εσύ και με τα υλικά δικα σου ε, αντε μπράβο. Και θα μου την φέρεις και σπίτι και θα την βάλεις εσυ στο ενυδρείο ![]() ![]() Σταμάτη σου κάνανε τέτοιο χουνέρι βρε ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τακη, το γελας, αλλα.. συμβαινουν και αυτα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν σου πω τι έχω ακούσει και τι μου έχουν ζητήσει, θα φρίξεις…… Από φυτά που δεν τα είχα ποτέ, λες και έχω μαγαζί και κάνω εισαγωγές η φυτώρια για αναπαραγωγή, μέχρι και κατασκευή σιντριβανιού σε ταβέρνα και από τύπο που δεν έχει καμία σχέση με ενυδρεία. Είναι να σε πιάνουν τα γέλια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω πως συμβαίνουν αλλά ευτυχώς δεν μου έχει τύχει
Ευτυχώς για τον άλλον ε, όχι για εμένα γιατί ![]() Δόξα το θεό , όσα παιδιά εχουν επικοινωνήσει μαζί μου για DIY κατασκευές ήταν ευγενικότατα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σωστη θερμοκρασια για αφρικανες | giorgos afriki | Malawi | 4 | 04-07-14 14:42 |
Σωστη τοποθετηση φιλτρου | harry86 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-14 18:37 |
βοηθεια για σωστη διαχυση co2 | alex | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 26-02-10 17:05 |
Σωστη διαταξη φιλτρου | sam | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-12-07 12:44 |
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?? | sbravos | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 23-02-03 01:40 |