|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις δε μπορει να προεξηφλησει ποιο φυτο θα τη βγαλει. Αυτη ειναι δικια μου εμπειρια. Altenathera εχω και εγω σε low tech χωρις co2 μονο flourite υποστρωμα και αναπτυσσεται αλλα αργα. Κανε υπομονη να προσαρμοστουν τα φυτα.
Εαν εχεις δυνατοτητα αγορων απο ebay τοτε θα προτεινα να παρεις για το υποστρωμα αυτο. Επισης μπορεις να κανεις μονος σου diy cο2 με μαγια εαν το ενυδρειο ειναι σε ενα δωματιο που εχει μια καλη θερμοκρασια. Ολα ειναι θεμα πειραματισμου. Δεν υπαρχει πανακεια.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας παρακαλω | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-03-08 13:40 |
Τα Φωτα σας Παρακαλω.... | Jimmy996s | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 30-05-07 06:44 |
τα φωτα σας παρακαλω.. | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-02-07 18:35 |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |