|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλός, μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
να΄σαι καλα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks Γαβριλο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
5 εβδομαδων πλεον οι γοννοι.. εχω σταματησει την αρτεμια, πλεον τρωνε ανετα baby food.
μεταφερθηκαν σε ενα ενυδρειακι 25 λιτρων ... https://www.youtube.com/watch?v=kjyknbWEhtE |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη να σου ζησουν,ολα πολυ ομορφα
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα Πανο! ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν τα μικρα...
ο πιο μεγαλος πεταξε και ουρα.. ειναι comet ,εκτος κι αν γινει shubunkin στην πορεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ας κανω και μια ανανεωση για τα ψαρακια.. θα κανω και για το ενυδρειο αργοτερα , μιας και εφυγε το πρασινο νερο προς το παρoν και ειναι καθαρο για την ωρα.
φτασαμε 2,5 μηνων (και κατι παραπανω) , το μεγαλυτερο (comet) ειναι 3cm μαζι με την ουρα, τα υπολλοιπα στα 2,5cm. σε 1-2 μηνες υπολογιζω να συναντησουν τους γονεις τους.. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα σφαιρες τα μουτρα να τα χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ψιλοτρεχουν
![]() ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, όμορφες καταστάσεις, να τα χαίρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τακη, να΄σαι καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει λιγο αλγη στο ενυδρειο
![]() ![]() απο τα πιο ομορφα ramshorn που εχω δει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδε αυτο και ζηλεψε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!
ειπε να φτιαξει και το δικο του σπιτι ετσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα φρεσκο βιντεακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά Γιάννη τα χρυσόψαρα είναι το κάτι άλλο, ταισε τα βρε να μεγαλώσουν , θα ανέβω να σε μάθω μου φαίνεται
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οποιος εχει χρυσοψαρα καταλαβαινει
![]() Για το βιντεο εριξα λιγο.. μετα ταισα κανονικα ![]() Βεβαια, αρχιζουμε να μειωνουμε τωρα, γιατι πιανουν τα κρυα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι, εσυ τα έχεις σε χαμηλή θερμοκρασία, τα δικά μου ειναι καλομαθημένα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παγωστε!!!!
![]() το εστρωσε και η θερμοκρασια δεν ξερω ποσο ειναι ![]() το θερμομετρο εχει μηδενισει , δεν ξερω αν ειναι και μειων και ποσο μειων...γιατι αραγε στα θερμομετρα του aquaριστα δεν βαζουν μετρησεις υπο το μηδεν? ![]() τα ψαρια ειναι κομπλε, σαν δισκοι ![]() ειναι ο τριτος και βαρυτερος χειμωνας.. δεν ειχε ξαναπεσει τοσο η θερμοκρασια, ετσι για λογους ψυχολογικους μπηκε ενας 300αρις θερμαντηρας με χρονοδιακοπτη για να σπαει το κρυο. αναβει 1 τεταρτο καθε ωρα.. τα αποτελεσματα για το αν θα κανει δουλεια, θα τα δω αυριο.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To χιονισμενο ενυδρειο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ε, εχεις δροσια ομως εκει ![]() εδω με τοσο χαμηλα, θα δουμε ποση δουλεια θα κανει ο θερμαντηρας... ελπιζω να το "σπασει" λιγο και να φτασει 3-4 βαθμους την θερμοκρασια.. ειναι "δοκιμασμενα" τα ψαρια σε τοσους βαθμους, αρα θα ειμαι ησυχος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε χιόνια και κρύα, και μετα μιλάμε εμεις που είδαμε ένα 2,6 και λέμε πως κάνει κρύο.
Γιάννη τα χρυσόψαρα είναι από Β.Πόλο ; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πες τα Τακη!!! Κι εδώ στους 1.9 ειναι το θερμομετρο...αλλά τα χρυσόψαρα τα εχω στους 18!!! ![]() @Γιάννη, ωραίες στιγμές....απ τη μια τα χιονια κι απ την αλλη οι ψαρακες!!! Μηπως να τα μονώσεις για μερικές μέρες???? |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη, μαλλον απο κει ειναι
![]() Σακη εχουν τριγυρω τους dow , εκτος της οθονης. Στα φανσυ εχω κι εγω 18 βαθμους.. ειναι αλλα ψαρια εντελως! Εχει αρχισει ηδη ο θερμαντηρας να κανει δουλεια, πιασαμε τον 1 βαθμο μεσα σε λιγες ωρες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πραγματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθως μαλακωσε ο καιρος , ειπα να ριξω ενα καθαρισμα στο ενυδρειο και να ξαναφυτεψω τις ξεριζωμενες βαλισνεριες που πηγαιναν περα-δωθε..
Εκρυβαν εκπληξεις ομως ![]() Τελικα ηρθε η Ανοιξη ... ηρθε παλι η ωρα τους! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ααα..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μανο! να΄σαι καλα!
για (αλλους) απογονους δεν το βλεπω βεβαια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |