|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο πληροφοριες σημερα η κοκκινη τραχιφιλια εφαγε μια γαριδα μεσσογειου
Και τα κοραλια ειναι πινασμενα! Το φωτιστικο τους ανοιξε την ορεξη! |
|
||||
|
||||
![]()
άντε να το βρείς καλύτερα από ότι το άφησες
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ταίσει και γω τα lps μου πολλές φορές με target με κατεψυγμένη diy αποτελούμενη απο διάφορα της μεσογείου όπως γαρίδες, μύδια, αχυβάδια κ.α. με καλά αποτελέσματα και ανάπτυξη.(Όποιος θέλει τη συνταγή να μου στείλει πμ. Την είχα δει σε αμερικάνικο σαιτ με εντυπωσιακά αποτελέσματα).
Εσύ πως την έδωσες; Φαντάζομαι όχι ολόκληρη. |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι κωστα περασε αρκετος καιρος χορις ιδιαιτερη αναπτυξη λογο φωτιστικου!
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. Τωρα παμε να αναπληρωσουμε το χαμενο εδαφος! ------------------------- Παράθεση:
Εγω δεν εκανα ταργκετ η γαριδα απο μονη της μαλλον εγινε ταργκετ. Θα ηθελα να μου στηλεις π.μ. Την συνταγη να δω αμα ειχε καμια σχεση με μια που ειχα κανει μονος μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 02-12-14 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο μετρησης που εκανε φιλος(λογο οτι λοιπω με αδεια και επιστρεφω σε λιγο) βγηκαν οι παραπανω μετρησης.
Kh απο 6.8 στο 7.7 και μετα απο υπολογισμους Πρεκηψαν οτι η αυξηση του Kh τωρα σε σχεση με της τ5 ειναι 33% γιανα μην ειμαστε και υπερβολικοι θα μειωσω και ενα 7% Αρα η διαφορα χορις ακομα να δουλευει σωστα ειναι περισσοτερη των 25%! |
|
|||
|
|||
![]()
Η πεταλουδα μου και ο μπουμπης !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τα κλοουν στην εμφιλια και οι τραχιφιλιες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λουλούδια Σάκη!
Απο το φούσκωμα φαίνεται ότι τα πάς περίφημα! Συνέχισε έτσι! |
|
|||
|
|||
![]()
Η οροσειρα των SPS!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω να φουντωσει κιαλο Πανο!!!! μεριμενω μερικα πραγματακια ακομα και μαλλον βρηκα το προβλημα!
------------------------- Μετρησης της ωρας ! Ph 8 Kh 7.8 Mg 1500 Ca 500 Sg 1027 Έμεινε να τα σταθεροποιησω !!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 09-12-14 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά. Ανεβαίνει...
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τπτ γιανα μπουσταρω τα Sps θα μου πειτε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσεχώς στον εξοπλισμό μου!!!
http://www.e-shop.gr/quer-kom0555-up...w-p-PER.664242 Για να είμαι λίγο πιο ήσυχος στης άδειες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Έφτασε το εργαλείο να επανδρώσει τον εξοπλισμό μου!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα θα κοιμαμε πιο ήσυχος!!!! ειχε παραγίνει το θεμα με της διακοπές ρεύματος ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που και που κάνε δοκιμές, μη νομίζεις πως είσαι καλυμμένος και σε κρεμάσει, το καλύτερο είναι μια φόρα το μήνα να το δοκιμάζεις , το τραβάς από τη πρίζα ή κλείνεις τον γενικό ή τον διακόπτη της συγκεκριμένης γραμμής του σπιτιού σου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν και δεν μου αρεσουν πολι τα αυτοματοποιημενα συστηματα αναγκαστηκα πλεον πρεπει να δουλευω με αυτα! το ενυδρειο εχει ξεφυγει και δεν μπορω να το προλαβω! ποσες μερες να το αφησω πριν κανω την 1η δοκιμη? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτο στη πρίζα μόνο του , τουλάχιστον για 24 ώρες (εκτός και οι οδηγίες λένε κάτι άλλο) και μετά σύνδεσε το ενυδρείο επάνω του. Θεωρητικά τώρα που είναι καινούριο δεν θα έχεις για μήνες κανένα πρόβλημα, αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις , βαλε μια συγκεκριμμένη ημερομηνία να το δοκιμάζεις, πχ καθε 1η του μήνα κάνεις τεστ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δευτερα να κανω μια δοκιμη αλλα να δω και ποσο μπορει να κρατησει αμα δουλευουν ολα μαζι! δευτερη δοκιμη μια μερα πριν φυγω για χρηστουγεννα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά και αυτό, καντο έτσι
|
|||
|
|||
![]()
Ημερα κυριακη!!!
Ημερα ενυδρειου....... Μπηκε το Ups και δουλευει μια χαρα δεν εχω κανει δοκιμη μεγαλη λογο οτι δεν λειτουργει ουτε μια μερα αλλα απο εβδομαδα θα υπαρχει και δοκιμη να δω ποσο θα κραταει ολο το ενυδρειο! 1η δουλεια ομος ηταν η αλλαγη νερου που ειχα να κανω πανω απο 3 βδομαδες! τα κοραλια απο την αλλαγη φωτιστικου εχουν αλλαξει πολυ στα χρωματα καθος και στην αναπτυξη! κατι ακομα σκεφτομαι να το κανω μονο με sps και απο ψαρια να βαλω 3-4 σχετικα μεγαλα και να βγαλω ολα τα υπολοιπα. φυσικα η πεταλουδα θα ειναι στα ψαρια που θα μένουν στο ενυδρειο.... ακουω γνωμες!!! |
|
|||
|
|||
![]() στο moon light με φοβερη μουσικη!!! ------------------------- στο moon light με φοβερη μουσικη!!![/QUOTE] ------------------------- Μετρησης της ωρας! SG 1027 Kh 7.7 Alkalinity 2.73 Ca 460 επιτελους καταφερα να το ξεκωλισω απο το 500 Mg 1440 Po4 0.00 Pk -8? το μονο που με απασχολει ειναι το Ph που για καποιο λογο ειναι λιγο πεσμενο.Μπορει να ειναι και θεμα τεστ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-12-14 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου σάκη όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερο.
Σου το έχω πει ότι θα κάνεις κάτι τρομερό. Τα κοράλια σου ήδη έχουν τρομερό χρώμα. Να δεις πως θα 'ναι σε ένα 6μηνο απο τώρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγουρα παντος το φωτιστικο βοηθαει πολυ στην αναπτυξη..... Τα κοραλια εχουν αλλαξει χρωμα και μεγαλωνουν πολι γρηγορα. Τωρα εμεινε να κολησω τον βραχο και τσ κοραλια στην.τελικη τους θεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη τα σπαει φιλαρακι το ενυδρειο σου!
Εκανες καποια προσαρμογη απο τις τ5 σε λεντ η μπαμ και κατω? σε ρωταω για να ξερω τι να κανω και εγω! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εκανα αλλα μην φανταστης κατι ιδιετερο! μια μερα στο 75% δευτερη στο 90 και τριτη 100% |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος αν ειναι θα κανω και εγω μια σταδιακη αλλαγη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαν την συντηρηση μετα απο αρκετες μερες αδεια δεν εχει!!!
![]() ![]() ![]() Θα το πω για ακομα μια φορα το φωτιστικο μαμαει!!!! πολυ δυνατο οπλο! |
|
|||
|
|||
![]()
αν και μεσα στην αδεια επεσε το kh τα κοραλια διχνουν πολι καλα!
Η αλγη εμφανιστηκε αλλα μεσα στης επομενες μερες θα εξαφανιστει! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια χρωματα φιλαρακι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |