|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν υπήρχε σήμερα απο τις 8 μέχρι τις 4 αποτέλεσμα ενα σπίτι χαλι μαύρο η γυναίκα εξαλη το στήσιμο οτι να ναι δεν μου άρεσε καθόλου και άντε να δούμε τι θα κάνουμε με κρυψώνες
Καθώς και Ότι έμειναν 3labidochromis και 6 pseudo.acei και μεσα στην εβδομάδα με το καλό θα έρθουνε 12 demasoni
|
||||
|
||||
![]()
φωτο
|
||||
|
||||
![]()
εγιναν καποιες αλλαγες
Πληροφορίες Διαστάσεις:151x51x66 (Rio 400) Όγκος:450l Κατηγορία:Malawi Φυτά:Valisneria gigantea Ψάρια / Άλλα είδη:3 Labidochromis caeruleus 6 Pseudotropheus sp."Acei , 2 neritina natalensis snail Διακοσμητικά υλικά: Πέτρες , Άμμο θαλάσσης Φόντο :Μαύρη μεμβράνη Φωτισμός: Τ8 2χ36w 1 6500k Μπροστά , 1 3500k πίσω Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα: fluval fx5 (3500lt),eheim 2217(1000lt) 2 κυκλοφορητές 6000lt & 3000 lt Θερμοστάτης: 300w, εσωτερικός αργότερα έχω έναν 300w εξωτερικό που θα μπει Ιχνοστοιχεία : Seachem Cichlid Lake Salt , Σόδα Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: pH: 8.2 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:35% Κάθε εβδομάδα προετοιμασία την προηγούμενη σε βαρέλι αλλαγής με Seachem Cichlid Lake Salt και σόδα αντιχλωριο seachem prime 2 ώρες πριν την αλλαγή στο βαρέλι υπάρχει θερμοστάτης και κυκλοφορητής 600 λίτρων Θερμοκρασία:25-27 Άλλες πληροφορίες: φελιζόλ dow Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω!!μου αρεσει πολυ το στησιμο στις πετρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καπως έτσι ξανα αρχίζουμε....αυτήν την στιγμή στρώνουμε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι έπαθες και ξαναστρώνεις?
Δεξιά πρόσθεσε κι άλλες πέτρες.Φτιάξε κρυψώνες. Έτσι όπως τις έχεις δεν εξυπηρετούν σε τίποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα ξεστησει ολο γιατι ειχα προβλημα με τον σπιτονοικοκυρη μου για μεσα στο σπιτι που το ειχα οποτε και το εβαλα στο κλειστο παρκιν που εχω κατω οποτε ξανα ολα απο την αρχη θα γινουν αρκετες αλλαγες και προσθηκες απλα ειναι παρα πολλες πετρες που ειναι κατω απο την αμμο και δεν φαινονται και περιμενω να ανοιξει λιγο ο καιρος για να βγω να μαζεψω πετρες θα μπουν και αριστερα τα ξυλα για να κρυψουν το εσωτερικο το φιλτρο το οποιο το εχω για προ-φιλτρο για το fx5 και θα μπουν μονο 12 demasoni και φυτα valisneria
και εχω δει αρκετα ενυδρεια τα οποια ειναι σε φλατ γραμμη και οχι σε νταμαρια εκει λετε να υπαρχει προβλημα συμπεριφορας με τα demasoni??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |