|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ενυδρειακι 70λτ και το λειτουργω τρεις μηνες με ενα κοπαδι(6)νεον τετρα και 3 danio.Τις προαλες που πηγα να παρω τροφη για τους παπαγαλους μου ειδα στο ενυδρειο τα gourami και ξετρελαθηκα,οποτε εψαξα στο φορουμ και ειδα πως μπορουν να συγκατοικησουν με ειρηνικα ψαρια σε ενα 70λιτρο.Πια ειναι η γνωμη σας μπορω να κρατησω ενα ζευγαρι???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες να τα κρατήσεις πιστεύω, ίσως πιο εύκολα αν είχες ένα είδος κοπαδόψαρα και πάντα έχοντας ψηλά φυτά μέσα στο ενυδρείο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι προβλημα τα danios μπορω να τα διωξω και να κρατησω η να μεγαλωσω τα νεον.Το πραγματικο προβλημα ομως ειναι πως εγω δεν εχω καθολου φυτα μεσα στο ενυδρειο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστο colisa lalia | smartcdi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-07-09 00:09 |
Αναπαραγωγη colisa lalia | stefoc | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 18 | 25-05-09 17:38 |
αναπαραγωγη colisa lalia | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-05-09 20:37 |
Colisa lalia και φυτά.... | Shardon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-11-08 13:41 |
Colisa lalia σε 30L ?? | mafia | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 31-08-08 01:52 |