|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε τελικα? το εστησες παλι?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα..τιποτα ακομα...δεν μπορω ακομα να ερθω αθηνα.και δεν βρισκω σε μαγαζι...δεν εχει κανεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια γρηγορη ματια που εριξα, τρεχουν δυο αγγελιες με τα similis απο τα παρακατω παιδια.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=83065 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=82886 τις ειδες? ------------------------- δες και αυτο το λινκ του ιγνατιου, εχει τα similis http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=83160 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 13-11-14 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τους ξερω φιλε μου.η πρωτη ειναι παρα πολυ μεγαλη αποσταση απο εμενα κ τα ψαρια δεν θα την παλεψουν..η δευτερη,πρεπει να παω αθηνα...δεν μπορει να τα κανει αποστολη.. κ ο ιγνατιος ειναι παρα πολυ μακρυα....χεχε....θα προσπατησω να ερθω αθηνα να παρω...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.βρηκα σιμιλις.θα βαλω να ξεκινήσω το ενυδρειο.ειχαμε πει πιο παλια να εβαζα κ julis ornatus.ειναι οκ ειναι να βαλω καποιο αλλο...?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε με το καλό Δημητρη..
|
|||
|
|||
![]()
αυτη την στιγμη μονο κολοτουμπες δεν κανω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη, αντε προχώρα, σκούριασες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πφ.....αντε να δω..
|
|
||||
|
||||
![]()
καιρος ηταν!!!
4 σελιδες θεμα! ![]() μην φοβασαι τις αποστολες, αν γινει η συσκευασια σωστα, δεν εχουν προβλημα τα ψαρια.. ![]() περιμενουμε φωτο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λογικα την επομενη εβδομαδα θα τις εχω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε μπράβο να το δούμε και με τα ψαράκια μέσα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχα αντε να παρουμε και καμια γεννα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε καλα αυτο ειναι δεδομενο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλε γεννα και θα ειναι οι πρωτες κιχλιδες που θα βαλω σπιτι μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
ααααα....εισαι σιγουρος?μην λες μεγαλα λογια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανε πος βαζεις στο καραβι εσυ γεννα σου και εγω μεχρι να ερθουν θα εχει στρωση και το ενυδρειο!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα για αυτο δεν εχω καμια αμφιβολια...
|
|
|||
|
|||
![]() ποτε τα περιμενεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
σαββατο πρωι...να ειμαι ετοιμος.να κανω καποια πραγματα ακομα....κανω και το μπολιασμα....
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλημερα...σημερα την νυχτα πηρα επιτελους τα μωρα μου...μετα απο προσαρμογη,μπηκαν μεσα...τα εχασα για λιγο..αλλα ειδα οτι εχουν πιασει κοχυλια..ειναι υπεροχα...αξιζε η αναμονη....
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτέλους!
γιατί μας γάνιασες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αστα...αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα...ειμαι πανω στο ενυδρειο..μονο μεσα δεν εχω μπει...και χανομαι απο την νυστα...δεν εχω κλεισει ματι...φοβαμαι μην πεσω πανω στο γυαλι...χεχε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα βρε
![]() ![]() Ακου νυστάζεις , καλομαθημένο σε έχει η μάνα σου ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε μοναχογιος ειμαι....χεχε..αλλα εσυ μην λες πολλα γιατι θα ερθεις δεν θα ερθεις....θα σε κανω εγω αστερι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα,να τα χαίρεσαι και καλούς απογόνους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |