|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησα αποτο 7,5. Δηλαδη με τις πετρες που εβαλα μεσα μου εδωσαν την παραπανω τιμη. Απο κει και περα, καθως οι μερες περνουσαν και με την προσθηκη της σοδας μεσα σε ενα μηνα πηγα στο 8.0. Οι διακυμανσεις δεν ειναι μεγαλες,ευτυχως. Θα πεσει μεχρι 7.7 -7,8.
Παρελειψα να αναφερω, πως στην αλλαγη προσθετω και 1-2 κουταλια ενυδριακο αλατι. Περα απο ολα αυτα, θα πρεπει να σου πω, πως δεν θα πρεπει να χρησιμοποιησεις ''ως μπουσουλα'' την δικη μου περιπτωση. Το νερο στην περιοχη μου ειναι πολυ οξινο. Σκεψου οτι για χρονια με τους δισκους δεν ειχα ποτε αντιστροφη οσμοση και ειχα ph κατω απο 6.0. Οποτε καλυτερα θα ειναι να κανεις τους υπολογισμους για την ποσοτητα της σοδας με βαση το νερο της περιοχης σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η δική μου... λιμνούλα | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 173 | 07-10-22 21:22 |
Η δική μου Malawi Lake | Undertaker | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 31 | 30-05-14 15:50 |
Είναι μόνο δική μου η απορία? | rtolis | Γαρίδες | 9 | 25-10-10 20:30 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |