|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα παρέλαβα biohome ultimate media 3 kg το όποιο γέμισε μια μπάσκετα από το eheim 2080 και είναι ιδανικό σε φίλτρα που δεν έχουν πολύ χώρο γιατί δεν έχει μεγάλες τρύπες όπως το siporax ώστε να μην χωραει σε μια μπασκετα.
3 κιλά μπορεί να καθαρίσει ένα ενυδρείο 700 λίτρα από ότι διάβασα σε ένα φόρουμ. Όπου διαβάζω το συγκεκριμένο βιολογικό υλικό είναι το καλύτερο να μειώνει τα nitrate (no3), το δικο μου ενυδρείο τρέχει εδώ και 6 μήνες και εχω 40-50 nitrate(no3) δεν εχει μειωθεί ποτε, μετά από 1-2 μήνες θα σας ενημερώσω εντυπώσεις. ------------------------- στο μεσαιω εχω siporax και substrat prο. αλλα τωρα αλλαξα και το εκανα οπως διχνει στο youtube. http://www.youtube.com/watch?v=szrUlHTW5Zo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinoula : 28-10-14 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κ1 filter media | pigasos | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 24-09-14 09:11 |
Filter media set 2080 | chria | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-05-10 14:25 |
Filter media για Professional 3 Electronic 2076? | ChristosΒ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-02-07 09:27 |
ULTIMATE MARINE AQUARIUMS - Michael Paletta | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 09-11-04 01:33 |
FILTER MEDIA | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-12-02 19:53 |