|
||||
|
||||
![]()
12-18 θερμοκρασία και αλλαγές νερού τι εννοείς ; Πως μέσα στην ημέρα έχεις θερμοκρασία από 12 έως 18 ; Είναι πολύ μεγάλο το εύρος νομίζω , και για oranda και black moor θεωρώ πως είναι λίγο χαμηλά το 12. Θα σου πρότεινα να μην είναι πιο χαμηλά από 15.
Θερμοστάτη έχεις στο ενυδρείο ; Και επίσης στις αλλαγές θα πρέπει το νερό να έχει ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείο με μεγιστο 1 βαθμό χαμηλότερα , ποτε πιο μεγάλη. Επίσης άλλο ένα σημαντικό στις αλλαγες, 10% το μήνα ; και έχεις νιτρικά μόνο 10 ; Κατι δεν μας λες καλά, βέβαια τα λίτρα σου είναι αρκετα για 2 ψαράκια αλλά το 10% / μήνα είναι πολύ λίγο, θεωρώ το 30% / εβδομάδα απαραίτητο. Αν νομίζεις πως κάτι δεν πάει καλά , το 1ο που κάνεις είναι μια γενναία αλλαγή νερού, επίσης κρατάς τη θερμοκρασία σταθερή με +/-1 μέσα στην ημέρα , και αυτή την εποχή θα πρότεινα τους 18 με 20 βαθμούς, αργότερα σταδιακά το κατεβάζεις μέχρι τους 15.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Μήτσος (γκάπυ) δεν είναι καλά | DIMITRAMAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-06-14 21:54 |
Το γκάπυ μου δεν είναι καλά.. | desimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-10-11 13:49 |
Το microsorum δεν είναι καλά! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 10-09-10 12:36 |
τα φυτά μου δεν είναι καλά... | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-01-10 17:23 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |