|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε να βάζουμε τα πράματα σε τάξη μη δημιουγούνται παρεξηγήσεις! Η αρρώστια που έχει το ψαράκι σου δεν ξέρω αν είναι ick ή όχι, το fungus ήταν ένα παράδειγμα δικό μου που σου είπα για να σου δείξω ότι ο δίσκος έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει αρρώστιες χωρίς προσθήκη φαρμάκων! Το ξύσιμο, μέχρι ενός σημείου βέβαια, είναι φυσιολογικό. Το ick εσύ πώς το αναγνώρισες? Έβγαλε και στίγματα στο σώμα του το ψάρι ή μόνο από το ξύσιμο? Το ότι είναι νηστικός και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα τραγικό, αντέχουν μερικές μέρες κι ίσως τσιμπολογά τίποτα υπολείμματα τις ώρες που δεν προσέχεις τι κάνει. Παρεπιπτόντως, τι ταΐζεις? Αν έχεις τη δυνατότητα για απομόνωση κάντο. Χτύπα 32 βαθμούς και λίγο αλάτι. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάνει θαύματα. Ούτε φάρμακα ούτε τίποτα, αλάτι και πάλι αλάτι. Και φυσικά υπομονή. Όπως λέει και ο φανταστικός μου πατέρας (halvas69) κάνε και κανένα ********, δε χάνεις τίποτα!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΙΣΚΟΥ. | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 23:52 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |