|
||||
|
||||
![]()
φφφφ...ε να το βαλω στο τερμα τοτε.....
τι αλλο να κανω?? ευτυχως παντως δ εχω αμμωνια... αλλα κ με τα νιτρικα τι να κανω για να ανεβουν?? |
|
||||
|
||||
![]()
Το CO2 δεν το βαζουμε στο τερμα για να πεσει το ph, γιατι απλα θα εχεις ενα ενυδρειο χωρις ζωντανα ψαρια. Το CO2 θελει σταθεροτητα στην παροχη, γι'αυτο το λογο υπαρχουν και οι ph controllers, για να μην υπαρχουν επικινδυνα σκαμπανευασματα στο ph, οπως και οι drop checkers, για να διαπιστωνουμε οτι τα επιπεδα του CO2 ειναι ασφαλη για τα ψαρια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 18-10-14 στις 20:29 |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κ μετρητη φυσσαλιδων αλλα κ εκεινο το γυαλινο που βαζ<εις μεσα ενα υγρο κ αναλογα το χρωμα του εισαι ενταξει με τα ψαρια κ το co2!!δ το εβαλα ποτε ομως!!ενταξει...φουλ...ειπαμε!!!ειμαι στις 3 φυσσαλιδες το δευτερολεπτο!!να παω στις 5 λεω...300αρι φουλ φυτεμενο εχω....τι διαολο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αρα για να πεσει το ph (με το να το μετρησω) πρεπει να το αυξησω σωστα??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα βρίσκεις το CO2 ![]() υπάρχει και σχετικό άρθρο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8483 ------------------------- Να πω επίσης πως ο παραπάνω πίνακας δεν είναι τόσο αξιόπιστος όσο το drop checker. Και αυτό γιατί το PH του ενυδρείου εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, ενώ στον drop checker βάζοντας απεσταγμένο νερό και σόδα για να το φέρεις σε KH4, το PH εξαρτάται μόνο από το CO2
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 19-10-14 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα...αν ειναι θα το ξαναβαλω....κ θα βρω τροπο να το στερεωσω γιατι...κολυμπουσε...<!!!!
να το μετατρεψω σε τι???γιατι?? |
|
||||
|
||||
![]()
Να μετατρέψεις τι σε τι ; Δεν κατάλαβα
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το νερο κ τη σοδα δ καταλαβα.....
αυτο εννοω... |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76566/#6 και εδώ υπάρχει συζήτηση για drop chcker http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77292
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα...
δ υπαρχει κ ετοιμο υγρο;;; απλα μιλαμε για diy ετσι;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/Aquarium-CO2...item41757b654f
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα....
να σε ρωτησω....να κλεινω λες την αεραντλια καποιες ωρες;; εχω διαβασει οτι χανω co2.... εχω καλη αναταραξη στην επιφανεια!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, ότι χάνεις CO2 από την αεραντλία είναι σίγουρο, εγώ όμως την έχω μόνιμα σε λειτουργία γιατί έχω παρατηρήσει πως όσες φορές την έκλεινα , τα ψάρια ανέβαιναν στην επιφάνεια, και επειδή δίνω μεγαλύτερη σημασία στα ψάρια από ότι στα φυτά την έχω μόνιμα ανοιχτή, απόψεις είναι αυτές. Όσο τα φώτα είναι σβηστά την έχεις σίγουρα ανοιχτή, μια μέρα που θα είσαι σπίτι και θα μπορείς να παρακολουθείς το ενυδρείο , κλείσε την αεραντλία όσο έχεις τα φώτα και το CO2 ανοιχτά και δες αντιδράσεις των ψαριών, θεωρώ πως αν βρεις τη χρυσή τομή μπορείς να την έχει μόνιμα σε λειτουργία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με την αεραντλια αναταραξη κλπ πρεπει να απασχολεί αυτούς χωρις η με diy co2 που έχουν πολυ λίγο.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός !!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα....το καταλαβα!!!
επειση εχω διπλη εξοδο ρυθμιζομενη στην αεραντλια θα δοκιμασω να ελλατωσω την εξοδο της απλα!!!εστω για αρχη!!!γιαρι κ μου αρεσει αλλα οπως ειπατε πρωτα τα ψαρια κ μετα τα φυτα....αλλα κ η αλγη...!!! θα το κανω ετσι οπως ειπατε κ βλεπουμε...κ ελπιζω να πεσει κ το ph.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο | ulisse | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 11-02-13 10:28 |
Αυτο τι ειναι? | pulsedia | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 30-12-12 11:19 |
Τι ειναι αυτο: | antricos | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-06-12 23:30 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |