|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
thanks guys!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νεες φωτο απο τα καμαρια μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι ακομα δυο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη, να τα χαίρεσαι φίλε μου, αυτό είναι το αποκορύφωμα της προσπάθειας σου.
Δηλαδή Γιάννη αυτά είναι τώρα 7 μηνών περίπου ;
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τακη, να χαιρεσαι κι εσυ τα δικα σου!
Ειδες? και δεν τους φαινεται ![]() Δεν ειναι περιπου, για την ακριβεια εχουν γενεθλια σημερα ![]() Σιγουρα μειναμε λιγο πισω στην αναπτυξη.. ηθελε πιο πολυ πρωτεινη.. προσπαθω απο δω και περα να τα σπρωξω οσο μπορω ,γιατι τελος χειμωνα βγαινουν εξω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντε και να σβήσουν και κεράκια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω λιγο καιρο να ανανεωσω το θεμα μετα απο την πικρα που εφαγα..
εχασα τα 2 απ τα 4 χρυσοψαρακια μου .. κι οταν λεω εχασα, εννοω πως εξαφανιστηκαν.. δεν τα ειδα ποτε και πουθενα.. την μια μερα εξαφανιστηκε το ενα και την επομενη το αλλο.. ![]() Δηστυχως λογω βλακιας , θεωρησα πως ειναι μικρα για να αρχισουν να πηδανε ή δεν μου περασε καν απο το μυαλο, και τα ειχα σε ενυδρειο χωρις καπακι.. στο σπιτι κυκλοφορει και μια σκυλιτσα, αρα ειναι βεβαιο οτι την εκανε την δουλεια οταν λειπαμε και τα εξαφανισε.. ![]() ετσι τα 2 μεταφερθηκαν στο ενυδρειο του αδερφου μου που διατηρει 2 fancy ενηλικα (με καπακι)... η γκαντεμια και εκεινη η καταραμενη βδομαδα ![]() ![]() ευτυχως ζουσε, το εβγαλα και του ελειπε η μιση ουρα.. επειτα απο θεραπειες επανηλθε μετα απο 1-1,5 μηνα κατα το 90% και δειχνει να ειναι κομπλε πλεον.. αλλο κακο να μην μας βρει.. σε 1 μηνα βγαινουν εξω.. παρτε και τις φωτο.. λευκο κομετ και πορτοκαλο-αρπρο κομον , ειναι τα 2 εναπομειναντα... ηλικιας 10,5 μηνων. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη.
Οταν είναι από δικές σου γέννες έχουν άλλη χάρη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Γίαννη! Πολύ όμορφα, να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
να΄στε καλα παιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Γιάννη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σακη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια βγηκαν ενα θυληκο (ασπρο comet) κι ενα αρσενικο (πορτοκαλοασπρο common).
Αν και μικρα στο ματι , αρχησαν να δειχνουν τις βρωμικες διαθεσεις τους ![]() Επιτελους μετα απο 1 χρονο , θα βγουν εξω στο 360λιτρο, να συναντησουν γονεις και θειους ![]() ![]() ![]() Περιμενω να ανεβει λιγο ακομα η θερμοκρασια , μην τους ερθει αποτομα. Θα τραβηξω βιντεο με την εισαγωγη... μεινετε συντονισμενοι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό στο μεγάλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα είναι Reunion χαχα με το καλο!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε η ωρα τα μικρα να συναντησουν τους γονεις τους!
Το λευκο και το πορτοκαλοασπρο ειναι τα "δικα" μου , το πορτοκαλι κομετ με την λευκη ουρα ειναι αυτο που παρεμεινε απο το θεμα "βαλτε ενα χερακι" ... Ηταν ταλαιπωρημενο εξ αρχης , ηθελα να το κρατησω να ζωηρεψει.. Εδω και καιρο δειχνει μια χαρα (αγορι βγηκε ![]() πολυ καλα χερια.. ειπα να το κρατησω αυτο ![]() Το βιντεακι ειναι αμεσως μετα την εισαγωγη τους στο ενυδρειο.. Την επομενη μερα εγινε της μουρλης απο ζευγαρωματα και κυνηγητα.. Γιος κυνηγαει την μανα, πατερας την κορη .. χαμος! ![]() ![]() ![]() Θα βγαλω κι ενα βιντεακι αν προλαβω να δειτε.. Εβαλα κι ενα νουφαρο που μου εδωσε ενα παιδι.. μια χαρα δειχνει να παει.. εχει πεταξει ηδη 2 νεα φυλλα μεσα σε 1 βδομαδα! Α!!!! γεννησαν και τα fancy ![]() ![]() να δω τι θα τα κανω ολα τους! ![]() εδω κατα την προσαρμογη.. ![]() και το βιντεακι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Χρυσόψαρων:Φροντίδα γόνου. 2o Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 32 | 21-05-16 12:50 |
Αναπαραγωγή χρυσόψαρων(ranchu) σε ενυδρείο.1ο Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 36 | 15-02-16 08:50 |
Γέννα χρυσόψαρων | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 18-09-09 18:11 |
Πανσέληνος+αναπαραγωγή χρυσόψαρων | SOCRATIS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-02-09 13:25 |
Φύλο χρυσόψαρων | gkoutis | Αναπαραγωγή | 2 | 21-11-05 12:39 |