|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
update....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειδα,μια χαρα φαινονται τα πιτσουνακια.Απο σφαλιαρες πως παμε?Ο μεγαλος παραμενει ο αρσενικος?Παλι ετσι συχνα αλλαζουν πουκαμισα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχουν ξανά αλλάξει πουκάμισο...αλλιώς θα το ήξερες.
Είναι περίπου 12+ cm δε ξέρω αν μεγαλώσουν κ άλλο. Το μέγιστο είναι 14-15 cm. Εννοείται ο αρσενικος είναι ο αρχηγός κ συνέχεια ψάχνει την θηλυκια για ![]() Ξύλο δεν πέφτει ,αλλά όταν την πιάνει για παιχνίδια προφανώς δεν είναι κ το καλύτερο της. Επίσης της έχει κόψει τις κεραίες καθώς για να κάνει τη πράξη την πιάνει από τις δαγκανες κ πολλές φορές οι κεραίες πιανοντουσαν ανάμεσα... Το καλοκαίρι έψαξε πολύ για την αναπαραγωγή κ έπαθα πλάκα. Αυτό το είδος μπορεί να κρατήσει το σπερμα εώς κ 8 μήνες κ να γεννήσει οπότε το επιλέξει. Οπως η γνωστή κατσαριδα ξηρας που φυσικά είναι ο Βασιλιας σε αυτό κ μπορεί να κρατήσει το σπερμα εώς 1 χρόνο κ να γεννάει συνέχεια!!!!!! Βρήκα πολλές περιπτώσεις κυρίως από Γερμανικά forum...κάποιος είχε πάρει τέτοια καραβιδα ΜΟΝΗ ΤΗΣ από pet shop κ μετά από 6 μήνες του γέννησε... Είχες δίκιο για τις θερμοκρασίες...όταν πέσει η θερμοκρασία,έχει επαρκές φαγητό κ καθαρό νερό τότε λογικά θα κατεβάσει αυγά κ η δικιά μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα.
Ειμαι περιεργος να δουμε ποτε θα κανει αλλαγη.Αυτο που κρατα τα αυγα οσο θελει,νομιζω ισχυει για ολες τις καραβιδες?Πολυ ευχαριστο οτι δεν την απειλη.Ξερω οτι τα θηλυκα γινονται πιο μεγαλα απο τα αρσενικα,εμαθες αν ισχυει?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν νομίζω να ισχύει αυτο για μεγαλύτερο θηλυκό.Στη παρουσίαση της δικιάς σου κούκλας στο τελευταίο σου post δείχνεις σύγκριση μιας αρσενικης κ μιας θηλυκης κ η αρσενικη είναι εμφανώς μεγαλύτερη.Αν κ δε το εχω ψάξει περισσότερο. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις καραβιδες αυτό με την αποθήκευση σπερματος. Η δικιά σου πως παει;;πόσο είναι τώρα;; |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μοναχουλα,και με τις ζεστες δεν τρωει και πολυ,αλλα γιναμε φιλαρακια πλεον,δεν με φοβατε ουτε οταν κανω αλλαγες με σκουπα.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πόσο είναι;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |