|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα το project με τις γαριδες ηθελα να κανω κατι και για τα πολύ αγαπημενα μου pseudomugil gertrudae, ετσι λοιπον η ευκαιρια δωθηκε το σαββατο στις 7-6 οπου μετα την αλλαγη νερου προσεξα έναν αρσενικο να μαρκαρει πολύ στενα μια κυρια η οποια ενεδωσε ,την ξεμοναχιασε σε ένα pistia hotel και μολίς χαρηκαν τον ερωτα τους πηρα το δωματιο
![]() ![]() Υγ Οι φωτογραφιες δεν είναι οι καλυτερες αλλα που να δειτε αυτές που πεταξα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απίθανες φωτογραφίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε tsoui παιχτουρα.......
|
||||
|
||||
![]()
Μπλάβο, τέλειες φωτογραφίες.
Δηλαδή κάνουν 9 με 10 ήμερες για να εκκολαφτούν. Σε ευχαριστούμε για την πολύ καλη πληροφόρηση. |
|
||||
|
||||
![]()
πολα μπραβο κι απο μενα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω χαιρομαι που σας αρεσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον συνεχιζετε το ταξιδι σε αυτά τα μουτρα με μια πληροφορια ακομα που εγω τουλάχιστον δεν περιμενα ότι μπορει να παιζει ρολο,εφοσον ξαναστηθηκε η γενηστρα γιατι βρηκα παλι ένα αυγο και λεω κριμα είναι να χαθει.
Σημερα λοιπον σηκωθηκα και παω να δω αν εσκασε και πουθενα το αυγο κοιταω στην επιφανεια τιποτα ,αρχιζω να σκέφτομαι ότι παλι κανα σαλιγγαρι μου την εκανε την δουλεια και πανω εκει βλεπω στον πατο του ενυδρείου (ευτυχως είναι bare bottom) όχι ένα, αλλα δυο νεοεκολαφθεντα γετρουδια χαρες και πανηγυρια εγω που το δευτερο μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο που τα κοιταγα,μετα λοιπον τις χαρες παρατηρω ότι δεν κουνιουνται μονο κανουν κατι σπασμωδικες κινησεις ε οκ λεω θα είναι κουρασμένα περιμενω περιμενω και το ένα από τα δυο προσπαθει να κολυμπησει αλλα όπως θα δειτε και στο video δεν εχει καθολου πλευστοτητα Επειδή δεν ηξερα τι μπορει να συμβαινει ,απλα τα παρακολουθουσα για να αντιληφθω την αιτια μεχρι που εκανε ένα σπριντ μεχρι την επιφανεια και αρχισε να καταπινει αερα ![]() Συμπερασμα λοιπον όταν γεννούνται πρεπει να καταπιουν αερα ,αν δε τα καταφερουν απλα βυθιζονται και προσπαθουν μεχρι να εξανληθουν , αν τα βρειτε ποτε στον πατο, τα μαζευεται προσεκτικα τα βαζετε σε ένα δοχειο με μικρο βαθος και μολις οριζοντιωθουν μεσα στην γενηστρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ ο αριθμος τον αβγων σε καθε γενα ειναι1 ;
Μπραβο σου παντος γιατι κατι τετοιο 1η φορα βλεπω! |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε Χρηστο.. δεν περιμενα κατι τετοιο..
δηλαδη το αλλο χαθηκε , επειδη δεν ειχε δυναμη να φτασει στην επιφανεια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα Παράθεση:
![]() Δυστηχως ναι μεχρι να καταλαβω και εγω τι συμβαινει ειχε εγκαταλειψει τα εγκοσμια ![]() Αν ειχα μικροσκοπιο θα κοιταγα αν εχουν ανεπτυγμενα (λειτουργικα) βραγχια τις πρωτες ωρες η μερες γιατι αλλιως δε μπορω να το εξηγησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως δεν είχες καλή οξυγόνωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το ενδεχομενο το αποκλειουμε σιγουρα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
gertrudae | Rafaela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-12-11 20:06 |
αυγο?? | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 27-04-05 20:14 |