|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τούλι έχω, μάλλόν θέλει πιο ψιλό ακόμα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ψιλο τουλι τοτε
![]() την πρωτη βδομαδα και τα δικα μου περνουσαν.. μετα δεν χωρουσαν.. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω θεματάκι, το πρωί το ενυδρείο είχε θερμοκρασία 24,2, και το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ να έχω τόσο κρύο νερό για τη καθημερινή προσθήκη, το νερό του δικτύου είναι γύρω στους 25, πρέπει να έρθει γρήγορα ο stc-1000 για να μην αφήνει να πέφτει τόσο χαμηλά η θερμοκρασία
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι 2-3 βαθμους διακυμανση δεν θα παθουν τιποτα..
Σιγουρα καλο ειναι να πεφτει πολυ σταδιακα μεσα στο 24ωρο.. αλλα δεν θα εχεις προβλημα σε διακυμανση 24-27.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω διαφορά στη θερμοκρασία όλο το 24ωρο, σταθερή είναι 24,2 με 24,6, το νερό του δικτύου είναι πιο ζεστό από αυτο του ενυδρείου, έχω 20 λίτρα στο ψυγείο για να το φέρνω την επιθυμητή θερμοκρασία
|
||||
|
||||
![]()
Α! λαθος το καταλαβα..
εννοεις οτι απο μονο του το πρωι εχει 24 και δεν μπορεις να βαζεις το πιο ζεστο της βρυσης? ποσο ομως ανεβαινει αν το βαλεις? και γιατι εχεις 24? θελω κι εγω ![]() αν εχεις ανεμιστηρακια χωρις κοντρολερ.. μειωσε τα ,για να ερχεται το νερο περιπου ιδια θερμοκρασια με της βρυσης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είδες το καλό που έχει το ξύλινο , μικρές απώλειες θερμοκρασίες. Τα ανεμιστηράκια έριξαν 12 βαθμούς κάτω από του περιβάλλοντος Αυτό έκανα μέχρι να έρθει ο κοντρόλερ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ φίλε
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-08-14 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με δοκιμές Σπύρο, με ρύθμιση της βάνας και του ψηφιακού χρονοδιακόπτη, μπορώ να τον βάλω να ανοίγει και 1 λεπτο κάθε μισή ώρα με χαμηλομένη η βάνα, όταν έρθει η ώρα θα το ρυθμίσω και αυτό. Τι προτείνεις για το χειμώνα ; 15 βαθμοί είναι εντάξει για τα οραντα και τους κογκολέζους ή να το έχω στους 18 ;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να προτεινω κατι. Δεν εχω ολα τα "στοιχεια". Απλα ρωταω.
Αναλογα πως εχουν μαθει τα ψαρια. Αν δεν ειναι μαθημενα σε χαμηλες θερμοκρασιες, πρεπει να πανε πολυ πολυ σταδιακα σε τετοιες συνθηκες. Εμενα ηταν μια χαρα στους 15. Καμια αλλαγη συμπεριφορας. Απλα ταιζα λιγο πιο συγκρατημενα (1-2 την ημερα), αυξανωντας τις φυτικες τροφες σε σχεση με τις πρωτεινικες στο balance της διαιτας. Το αντιθετο απο το καλοκαιρι δλδ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι μεγιστος!!!! Αν ημουν χρυσοψαρο θα ηθελα να ζω εκει!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Φλεβαρη συνηθως χτυπαμε τις πιο χαμηλες θερμοκρασιες. Προγραμματισε το, να φτασει καπου εκεινη την περιοδο στα πιο χαμηλα.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Σπυρο .. κανε σταδιακα την μειωση θερμοκρασιας..
Τα black moor να ξερεις οτι αντεχουν σε χαμηλοτερες τιμες απ ολα τα φανσυ. Πολλοι τα εχουν και σε λιμνες.. Γενικοτερα.. θα μπορεις να τα εχεις (και κυριως λογω veiltail) αντετα στους 13-15 βαθμους τον χειμωνα.. φυσικα κι εγω θα προτεινα εναν πιο ηπιο φετινο χειμωνα... Εγω θα πηγαινα ετσι.. χειμωνας 14 18 χειμωνας 15 15 χειμωνας 16 13 και θα τα αφηνα στο 13 .. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία,
ευχαριστώ παιδιά, έτσι θα το κάνω ------------------------- Ελα να σε βάλω μέσα στο ενυδρείο, και θα σε προσέχω ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 15-08-14 στις 12:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αααααχαχα εγινε φιλε μου κανω τα χαρτια ωια υιοθεσια 😄
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, αύριο που θα έρθεις για καφέ φέρε και τον αναπνευστήρα σου
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα update, έβγαλα όλες τις βαλισνέριες απο το τροπικό και μπήκαν εδώ, 2 κλαδέματα από ανουμπιες, κάποιες πετρούλες, και έγινε φυτεμένο χρυσοψαράδικο. Τα ψάρια δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις βαλινσεριες εκτός από μία, την έχω βρει ξεριζωμένη 2-3 φορες και τρώνε τις ρίζες της. τώρα σαν να ηρέμισαν. Μπήκαν και 2 καινούριοι κάτοικοι, το προηγούμενο Σάββατο μπήκε ένα Long Tail Comet που το ζήλεψα μόλις το είδα
![]() ![]() και αυτό το Σάββατο ένα μικρούλι oranda ![]() πολύ φάτσα ο μικρούλις και διαολάκι ![]() δυστυχώς οι φωτό δεν βγαίνουν και τόσο καλές λόγω της αντηλιάς, και το βράδυ δεν έχω φώτα για να βγάλω καμιά καλή Και εδώ πως είναι το ενυδρείο τώρα ![]() ![]() και ένα βιντεάκι
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα!
να σου ζησουν! το μικρουλι fantail μου φαινεται εμενα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, fantail είναι, μη νομίζεις πως τα ξέρω και καλά, μαθαίνω, το ανάφερα "οραντα" σαν γενική ονομασία. Στη πραγματικότητα έψαχνα για veiltail αλλά κατάλαβα πως είναι δύσκολο να βρω
|
||||
|
||||
![]()
ναι.. δεν ειναι κι ευκολο.. κι ενα που εχεις καλα ειναι
![]() παντως Αθηνα αν ψαξεις βρισκεις...τι να πουμε κι εμεις.. ![]() παρολαυτα εχω κι εγω ενα calico veiltail σαν το δικο σου. Αγαπημενη ρατσα τα veiltail! ψαχνω 2,5 χρονια να βρω λευκο veiltail .. μαλλον ποτε δεν θα το βρω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα ότι μπαλαντέζα με λάμπα είχα και ότι φορητό προβολέα για να βγάλω μερικές φωτό βράδυ για να φανούν καλύτερα τα ψάρια και το ενυδρείο.
Απολαύστε τα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η άλγη έχει αρχίσει και γίνεται πράσινη αλλά μέχρι το σημείο που έκανα αλλαγές στην αρχή, θα πρασινίσει όλο που θα πάει Και ένα βιντεάκι
|
||||
|
||||
![]()
Απιθανα Τακη!
βρε δεν αφηνεις τον φωτισμο για λιγες ωρες τον χειμωνα που βραδιαζει και νωρις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σκέφτομαι τώρα που το είπες
|
||||
|
||||
![]()
ωωω ναι!
κι εγω βαζω τον χειμωνα συνηθως 4-8 το απογευμα , για να τα χαζευω οταν ειμαι εξω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update με το ενυδρείο φωτσμένο με τα δικά του φώτα πλέον
![]() Και από μακρυά ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-03-17 στις 14:35 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |