|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπολι πρεπει να το "ταϊζεις" επισης, για να μην αποδυναμωθει η βιολογια μεχρι να βαλεις ψαρια. Ελπιζω να πηρες ολες τις σωστες οδηγιες.
|
||||
|
||||
![]()
η "μπιχλα" για να παραμεινει ζωντανη θελει τροφη γι αυτο σου ειπα πρωτα βαλε το ψαρι και την επομενη μερα το μπολι.
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι θα μπει αυριο πρωι πρωι καθως σημερα ηταν αδυνατον για ευνοητους λογους!δεν εχω ουτε τροφη για να ταισω την μπιχλα,ποσο αντεχει ατα΄ι΄στη??επισης βαλαμε και με'στο φιλτρο πετραδακια με μπιχλα για καλυτερο αποτελεσμα αποικιας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αντεξει μεχρι αυριο το μπολι, μην αγχωνεσαι..
Εξαλλου μπηκαν στρωμενα βιολογικα υλικα 2 χρονων.. αυριο βαλε το ψαρι, δεν θα χαθουν τα βακτηρια για 15 ωρες χωρις φαι. Υ.Γ. οχι και χαβουζα η ενυδρειαρα μου ![]() Ευχαριστω κι εγω απο μερους μου .. για τους καφεδες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαβουζα λογο μεγεθους!πολυ ομορφο εδειξε γιαννη με τα φυτα που μου εδωσες,οσο για τα καφεδακια τιποτα,απλα πιεστα στην υγεια μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπηκε σημερα το ψαρι στη γυαλα και μπορω να πω με μια πρωτη ματια σαν αρχαριος τον βλεπω δραστηριο και να προσαρμοστηκε ευκολα στο καινουργιο του περιβαλλον καθος δεν εχει σταματησει να ανεβοκατεβενει και να πηγενει περα δωθε.εκανα μια μετρηση στο ph του νερου της βρυσης και ειναι 8,2 (αρκετα υψηλο) επισης εκανα μετα μετρηση στο ενυδρειο και ηταν και εκει 8,2 αυτη η τιμη θα πεσει οταν δημιουργηθει αμμωνια η πρεπει να κανω κατι για να ρυθμισω το ph?επισης δεν τον ταισα και δεν νομιζω ουτε ο πετσοπας καθως μεσολαβουσε σκ,τι να κανω?ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |