|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Το κορράλι είναι ψεύτικο αλλά όχι πλαστικό και όντως σε κάποια σημεία είναι κάπως τραχύ.Καλύτερα να το αντικαταστήσω έ?Η θερμοκρασία του νερού είναι δωματίου..Τώρα υπολογίστε.Σκέφτηκα να πάρω έναν θερμοστάτη αλλά μου είπαν οτι δε χρειάζεται.Θεωρείτε οτι πρέπει να αλλάξω το φυτό με αληθινό?Στο μαγαζί μου είπαν οτι το πλαστικό φυτό είναι μια χαρά.Επίσης μου είπαν για αλλαγή νερού κάθε δέκα μέρες..Τώρα,εσείς μου λέτε κάθε 3-6 μέρες.Είναι καλό για το ψάρι η συχνή αλλαγή νερού?Όσο για φωτογραφίες,το συντομότερο δυνατόν!
Σας ευχαριστώ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |
Ετοιμασία νέου ενυδρείου | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-02-04 03:37 |