|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά …
![]() Διάβασα αρκετά για σαλιγκάρια στο forum αλλά ακόμα έχω μία απορία … ![]() Έχω 3 ενυδρεία : 1 με guppy’s και 2 με κιχλίδες το ενυδρείο με τα guppy’s έχει έναν πολύ σεβαστό αριθμό από σαλιγκάρια Lymnaea stagnalis και Planorbiscorneuξέρεται τα μικρά τα ενοχλητικά που έρχονται μαζί με τα φυτά. ![]() Το ερώτημα μου έχει ως εξής … κατά καιρούς ( είτε με φυτά είτε από απροσεξία είτε μαζί με υλικά φιλτραρίσματος … ) κάποια σαλιγκαράκια μου ξεφεύγουν στα άλλα 2 ενυδρεία … αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πληθυσμούς εκεί. Τα ψάρια που έχω δεν είναι κανένα από τα λεγόμενα σαλιγκαροφάγους που αναφέρονται κατά καιρούς… Μάλιστα στο ένα έχω μόνο 1 ζευγάρι convicts και τα μικρά τους !!! Μήπως τελικά τα σαλιγκάρια δεν τρώγονται μόνο από clown κτλ αλλά από όλα τα μεγαλόσωμα ψάρια ??? ![]() Αν ναι .. μήπως αντί να πετάω τα σαλιγκάρια που βγάζω από το μικρό ενυδρείο ![]() ![]() Έχετε παρατηρήσει τίποτα ανάλογο εσείς ??? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκάρια: ωφέλιμα ή όχι? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 07-02-05 21:06 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |
Τα kribensis τρώνε σαλιγκάρια ;;; | Fonamstel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 09-09-04 10:47 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |