|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομαι μιας που εχω βρει πολλα κιλα τραγανας και θα ανεβω λιτρα στο ρεεφ μου να βαλω και τραγανα.
Οι λογοι ειναι 2: 1ος λογος ειναι οτι μπορω να βρω τρελη ποσοτητα και να κανω το aquascape οπως το θελω. 2ος οικονομικος. Το θεμα το ανοιγω γιατι δεν ξερω δυο πραγματα: 1ον Πος θα επηδρασει στης παραμετρους του νερου 2ον αμα πρεπει να τον νεκρωσω,πος θα τον νεκρωσω-απολημανω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο ζωντανος βραχος που βαζουμε στα θαλασσινα (κ οχι ο καλλιεργειας) στην ουσια εχει δημιουργηθει απο ψωφια κοραλια, ειναι πορωδης κ παναλαφρος. Ο μεσογειακος δεν ειναι το ιδιο. Επισης δεν εχουν τους ιδιους οργανισμους. Αρκετοι βαζουν μεσογειακο αλλα για μενα ειναι λαθος κ το θεωρω ασκοπο στα λιτρα σου να τοποθετησεις τραγανες που ουτε ομορφες ειναι ουτε εχουν τους οργανισμους που εχει ενας ζωντανος τροπικος βραχος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο για την εμφανιση της τραγανας δεν το προσεξα και τοσο πολυ. Απο οργανισμους ποια ειναι η διαφορα?αφου θα μπουν ειδι ζωντανοι απο τα υπολοιπα ζωντανα. Θα επηρεαζει της σκληρωτητες η τραγανα; |
|
||||
|
||||
![]()
Το νεο σου ενυδρειο ειναι 300λτ κ εχεις 20κλ νεκρο βραχο, δεν χρειαζεσαι περισσοτερο. Στη θεση σου θα επαιρνα 1-2κλ καλης ποιοτητας ζωντανο βραχο για να το μπολιασω κ να ζωντανεψει πιο γρηγορα.
Οι οργανισμοι που ζουν σε εμας σαφως κ ειναι διαφορετικοι. Αν ηταν ιδιοι θα ειμασταν στα νησια fiji ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το βραχο τον αγορασα νεκρο αλλα τον εχω σε ενυδρειο και στο σαμπ μεσα πανω απο 7μηνες. Το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαινουν τα κοματια. Γι αυτο θελω να βαλω τραγανα.Τον βραχο μου θα τον βαλω στο σαμπ σε περιπτοση που μπει τραγανα. Σε θεμα βιολογιας δεν εχω θεμα. Το προβλημα μου ειναι η παραμετροι. Οργανισμοι απο την στιγμη που εχω βραχο τροπικο ζωντανο θα πανε παντου. Ειμαι πολυ αρχαριος και εχω αποριες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαρια θα βαζατε σε ρεεφ | Sakisdraminos | Reefsafe | 13 | 14-05-14 14:53 |
σκεψη για reef | VEZIRAKOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 10-10-11 12:53 |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |