|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Και εγω ελπιζω να μην το καταλαβω...(αληθεια τι παιζει να συμβει?) 2) Δεν το καταλαβα αυτο για τους αλτες...(το ενυδρειο δεν θα ειναι ανοιχτο) 3) Ναι, δεν το λεει πουθενα, γιαυτο ειπα και το ''μαλλον''.. ετσι μου ειπαν στο μαγαζι αλλα οκ.... 4) Στα προηγουμενα ενυδρεια ειχα ανεμιστηρακι με χρονοδιακοπτη, τωρα ειπα να το κανω με controller για μεγαλυτερη ακριβεια. 5) Ποτε κανενα απο τα 2. ![]() Στα δικα σου 6 τωρα: 1) Ενταξει, οπως και με τον θερμοστατη, ετσι δεν μπορω και εγω απο τη χρηση να καταλαβω τι εννοει οταν λεει πχ 26 (για παραδειγμα αν βαζω εγω 26 και αυτο κραταει το νερο τους 24, ανεβαζω και βλεπω και καποια στιγμη το βρισκω...αν και μπορει να μετραει οκ. Ο θερμοστατης μου πχ ειναι μαρκας wave χωρις κουμπι για καλιμπραρισμα και μετραει σωστα το νερο με βαση την ενδειξη 2 θερμομετρων). 2) Οντως δεν εχει. 3) - 4) Δεν θα χρησιμοποιησω τους μαμα ανεμιστηρες του ωστε να εχουν τετοια κλιση και να εχουν αυτη την αποσταση. Ενημερωτικα, βγαζει 3 μοντελα με ανεμιστηρες (cooler 100, 200, 300) και το καθε ενα το επιλεγεις αναλογα με τα λιτρα σου. Θα βαλω μετα λινκ. 5) Γιατι θελει ανοιχτο ενυδρειο? Εγω αλλα ανεμιστηρακια θελω να βαλω στο καπακι 6) Θα κλαιω... Αμα χαλασει παιρνω stc 1000. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
DIY συστημα ψυξης HOW ? | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 24-05-13 20:21 |
συστημα ψυξης με peltier | eimaste aR21rwstoi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 09-05-11 12:17 |
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΨΥΞΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | vasili | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-06-09 23:07 |
συστημα ψυξης | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-06-08 06:13 |