|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λινερ δεν εχω καταφερει να βρω σε παχος 1mm. εαν αγορασω αυτο που βρηκα δεν κανει?και αν το βαλω διπλο δηλαδη παρω 2 και μπει το ενα πανω απο το αλλο? εδαφοπανα υπαρχουν οσα θελουμε μιας και οπως ειπα εχουμε φυτωριο οποτε ειναι δικα μας.μπορω να βαλω και 2 και 3 μαζι.και αρχικα εννοειται οτι θα μπει και μια στρωση αμμου. σκια στο σημειο δεν υπαρχει καθολου.αλλα και αυτο δεν ειναι προβλημα μιας και λογο τις δουλειας μπορω να βαλω κατευθειαν ετοιμα μεγαλα δεντρα 3-4 μετρων οποτε και εκει ειμαστε οκ ![]() 15000τονοι τρομαζουν.οχι για τους τονους αλλα για την συντηρηση και την αγαπη μας στην δεη.επισης οπως ειπα θα ηθελα να την κανω να δουλευει με φωτοβολταικα αλλα μαλλον το βλεπω χλωμο γιατι στο τελος για να καλυφθηνουν ολες αυτες οι απαιτησεις θα πρεπει να δωσω 3000+€ μονο για το φωτοβολταικο.αλλα αυτο θα το δουμε στην πορεια. Θελω την λιμνη βασικα να την βγαλω γυρω στα 7 με 8000λιτρα. μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη για τα φιλτρα που εχω βρει η αν εχετε κατι αλλο υποψιν να μου προτεινετε? http://www.quiko.gr/ED377805.el.aspx αυτο ειναι τις sacem τους ιδιοκτητες τους γνωριζω καλα οποτε μενει αν ειναι καλο και αν μας καλυπτει. http://www.petsupermarket.gr/4526/%C...ll-filter.html μου φαινεται πολυ καλο και δυνατο και πρεπει να κανει ωραιο καταρακτη αν κρινω απο το ανοιγμα που εχει.επισης εχει καλες κριτικες οπου και αν το εχω δει αν και σε τιμη τσιμπαει οπως και τις sacem γενικα δεν ειμαι πολυ το diy αν και πολλες φορες δουλευουν καλυτερα απο τα ετοιμα και εργοστασιακα. απλα λογο χρονου θα προτιμουσα σε καποιο ετοιμο φιλτρο και ας βγαινει λιγο πιο ακριβο.......
Malawi biotope..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 22-05-14 στις 11:18 Αιτία: προσθηκη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
full planted | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-03-10 22:51 |
full planted | golf4470 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 13-06-09 14:09 |
Παρουσιαση Full Planted | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 09-08-08 01:23 |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |