|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- εχω σκοπο να βαλω κι αλλους... ------------------------- αν τα παω πισω, υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν λεφτα απο αλλα ψαρια που θα παρω? ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- απο τη στιγμη που θα φυγουν τα παπαγαλοψαρα... τι προτεινετε για την ψαροσυνθεση μου? θα παρω αμεσα αλλα 2 Geophagus Tapajos Red Head... θελω ηρεμια και οχι επιθετικες συμπεριφορες...καποιο απο αυτα κανει για το ενυδρειο μου? http://www.animall.gr/papiliochromis...-6%CE%B5%CE%BA http://www.animall.gr/herotilapia-mu...10%CE%B5%CE%BA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalafan : 17-05-14 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι επιθετικές συμπεριφορές στις κιχλίδες ξεκινάνε με τις γέννες. Θα τις αποφύγεις αν κάνεις καλές επιλογές στους συνδυασμούς.
Και οι γεωφάγοι ζουν σε κοπάδι, όταν όμως μεγαλώσουν και σχηματιστεί ζευγάρι/α, θα υπάρχουν αψιμαχίες μεταξύ τους. Εκτός αν στο μέλλον αποφασίσεις να κρατήσεις ένα ζευγάρι και δώσεις τους υπόλοιπους..μιλάω πάντα για τις διαστάσεις του πάτου σου. Για το σατανόπερκα συμφωνώ με τον tyrinthos. Εφόσον έχεις τη διάθεση να αλλάξεις την ψαροσύνθεση (ναι να προσπαθήσεις να πάρεις τα νέα ψάρια σε χαμηλότερη τιμή) θα σου πρότεινα ένα κοπαδάκι mikrogeophagus altispinosus μαζί με τα corydoras και κάποιο κοπαδόψαρο για τις ψηλότερες περιοχές.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα γνωριζεις οτι τα αυγα ειναι τζουφια!!!αυτο το πραγμα(συγνωμη για την εκφραση) δεν αναπαραγεται..
επειδη ομως προσπαθει γινεται ιδιαιτερα επιθετικο καποιες φορες.. αναλογα το μαγαζι μπορει να σου κανει καποια εκπτωση..μου εχει τυχει να δωσω 2 ψαρια και να παρω 2 αλλα χωρις να πληρωσω κατι..φυσικα αυτο ειναι επιλογη του πετσοπα..οι περισσοτεροι δεν παιρνουν πισω ψαρι με κανενα τροπο.. και δυστυχως επειδη σημερα εκανα μια βολτα στα ενυδρειαδικα ειδα οτι ακομα φερνουν μεγαλες ποσοτητες απο 'βαμμενα' ψαρια,παγκασιους κλπ τα οποια δεν εχουν καμια ελπιδα επιβιωσης.. θα μου πεις μαγαζια ειναι-τις πωλησεις σκεφτονται..οσοι ομως μπουν εδω μεσα και διαβασουν εχουν την επιλογη να κανουν κατι καλο.. |
|
|||
|
|||
![]()
πιστεψε με...δεν ειχα ιδεα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ανθρωπινο δημιουργημα.τι μπορει να παει σωστα??
![]() απλα δεν μπορουμε να κανουμε αυτο που κανει η φυση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγα δεν είναι τσουφια!
![]() "Αυτό το πραγμα" αναπαραγεται κανονικα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακρυα παιδια απο υβριδια κοιτα μεσα στο Φορουμ απο συνχομπιστα
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτα,και αλλαξε τα με ενα κοπάδι αγγελόψαρα ...αρκετοί φίλοι δίνουν-χαρίζουν απο αγγελίες εδω μεσα !! κατα τα αλλα καθαρό και ωραίο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|