|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πέτρο θα χαρώ πολύ να πιούμε καφεδάκι, να
γνωριστουμε και να πάρω και ιδέες, θα περιμένω στοιχεία σου. Το περιβάλλον των κιχλιδων δεν μου αρέσει, θέλω φυτεμένο....τουλάχιστον για την ώρα.Το βασικότερο μου πρόβλημα είναι τι μάρκα και πιο υπόστρωμα να βάλω καθώς αν μπορώ-πρέπει να βάλω και κάποιο είδος χαλίκιού κατα προτίμηση μαύροή μιξη καφέ μαυρο.και γενικότερα τι πρεπει να βάλω από υλικά πριν το διακοσμίσω με ξύλα πέτρες και τα συναφή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιος με πάρα πολλές απορίες !! | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 18-12-12 00:33 |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου | Chief | Αρχάριοι γλυκού νερού | 55 | 30-12-10 23:57 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |