|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Ξερει καποιος την ταϊστρα αυτη ή αυτη τη μαρκα γενικοτερα??? http://www.petsupermarket.gr/6960/%C...der-af012.html Ακουω προτασεις και για αλλες ταϊστρες Ευχαριστω Πετρος |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω μια ακριβώς την ίδια μόνο που είναι της μάρκας aquanova(!) και μου έχει φανεί πολύ χρήσιμη. Ειδικά αν έχεις γεννητούρια και πρέπει να ταίζεις πολλές φορές τη μέρα.. το θέμα μου ήταν το μέγεθος του μηχανισμού και χρειάστηκε να κάνω μετατροπές στο καπάκι! με καλές αλκαλικες μπαταρίες αντέχει και ένα χρόνο συνεχόμενης δουλειάς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω της juwel μειονεκτήματα ότι ώρα την ανοίξεις τότε θα ρίχνει δεν μπορείς να την προγραμματισεις στην ουσία με πολλά ταισματα αλλά μεγάλο συν για εμένα περνει αεραντλια και δεν κολαει η τροφη απ την υγρασια
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ¶ψογη δουλειά, αξίζει νομίζω τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
της juwel μειονεκτήματα ότι ώρα την ανοίξεις τότε θα ρίχνει δεν μπορείς να την προγραμματισεις -δεν μπορεις να την αφησω για μερες ;πρεπει καθε πρωι να παταω το κουμπι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολες οι ταϊστρες προγραμματιζονται. Αλλιως δε θα ειχαν λογο υπαρξης. Δες το manual.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.juwel-aquarium.de/out/med...terautomat.pdf
|
||||
|
||||
![]()
Η Εheim 3581 που αναφερθηκε για μενα ειναι η δευτερη ταιστρα που χρησιμοποιησα και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος σε σχεση ειδικα με την πρωτη που την χρησιμοποιω σχεδον 20 χρονια αλλα δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. Πιο συγκεκριμενα η 3581 δεν ριχνει ποτε την ιδια ποσοτητα και μαζευει υγρασια. Μαλιστα ειχα παρει 2 και την δευτερη δεν την εχω ανοιξει ποτε (αν την θελει κανενας...). Τωρα που χρειαζομαι μια θα δοκιμασω ρεσαν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι αν πχ την ανοίξεις στις 3 το μεσημέρι θα ξαναριξει στις 3 την επομενη μερα και ουτω κάθε έξης, δεν μπορεις δηλαδή να την ανοίξεις στις 3 και να ριχνει στις 5 η ωρα δεν εχει ηλεκτρονικη ρυθμιση Επισης εχει και επιλογή για ταισμα ανα 12 ωρες αλλα δε μπορω να καταλαβω που χρησιμεύει εκτος και αν καποιος εχει τα φωτα ανοιχτα κανα 15 ωρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια!
Πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης, θα δεις ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι Κ εγω στο ψάξιμο...resun δεν υπάρχουν ελλαδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν, αλλα θα την παρεις κανενα 20αρικο. Τουλαχιστον οπου την ειδα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταϊστρα για συγκεκριμένη τροφή | Kostis-Salonika | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-06-12 21:16 |
Αεραντλία,χρονοδιακόπτη και αυτόματη ταϊστρα | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-03-08 13:00 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΪΣΤΡΑ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-12-07 12:31 |
Προτάσεις για ταϊστρα | torm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 10-06-05 13:53 |