|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και απο εμενα,
Ειχα παει διακοπες Ελλαδα, πριν φυγω εκανα τη συνηθες συντηρηση και εβαλα 3 Red cherry και 1 amano, το co2 ειχε τελειωσει το οποιο μου κρατησε ακριβως 20 μερες με 1 φυσαλλιδα το δευτερολεπτο. Σε 40 μερες το ενυδρειακι 30λιτρο εχει γινει ζουγκλα. Με το που επεστρεψα μετα απο 11 μερες βρηκα την ηλεκτρομαγνητικη στο γραμματοκιβωτιο, 5 μωρα red cherry, καμμια 20αρια σαλλιγγαρια και αρκετη καφε αλγη στα τζαμια....λογικο ε? Την ηλεκτρομαγνητικη την εβαλα κιολας ,πριν 2 μερες και δουλευει μια χαρα χωρις να ρυθμιζω παντελως τιποτα, με το χρονοδιακοπτη κλεινουν φωτα και παροχη Co2 και ολα μια χαρα. Οσο για το αν παραγει η συγκεκριμενη χημικη αντιδραση κατι κακο για τα ζωντανα στο ενυδρειο, απο οτι εχω διαβασει οχι και απο προσωπικη εμπειρια αυτες τις μερες με τα ζωντανα που εχω μεσα δε νομιζω. Σε αλλα φορουμ παλι λενε για αυτο αλλα κανεις δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα, βεβαια καποιοι "επιστημονες" λενε τα δικα τους χωρις να εχουν την εμπειρια, δηλαδη χωρις να το εχουν δοκιμασει οι ιδιοι....τελος παντων. Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω το παραμικρο προβλημα. ------------------------- Παράθεση:
Μπαμ δεν κανει ΠΟΤΕ!!!και ειμαι σιγουρος. Εχω γραψει πιο πριν τις αντοχες των μπουκαλιων των Αμερικανικων μαυρων ζουμιων.....μην κανω και διαφημηση...και οχι μονο γενικα των αναψυκτικων 1,5 -2 λιτρων. ------------------------- Παράθεση:
Εσενα γιατι κανει τοση ωρα? Οταν σου ερθει και η ηλεκτρομαγνητικη θα τη προσθεσεις (κοβεις το σωληνακι δλδ) αναμεσα στη βελονοειδη και στην αντεπιστροφη βαλβιδα και μετα δε θα χρειαζετε να ρυθμιζεις τη βελονοειδη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ispyii : 02-05-14 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |