|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
α οκ,νομιζα ηξερες για ποιον λεω σορυ
![]() γιαννης γρυλλης λεει το περιπτερο στην εκθεση. η σελιδα του ειναι αυτη greekponds.gr |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αρχισε να ανθιζει και η ποντεδερια
![]() το εκουιζετουμ μεγαλωνει και φαινεται πολυ ομορφο.επειδη εχει ανοιχτο χρωμα στην αρχη του καθε στελεχους και πιο πανω σκουραινει,απο μακρια φαινεται σαν να φωτιζεται ![]() η αζολα εχει αρχισει και μου γεμιζει τη λιμνη,αν δεν παρει κανεις θα αρχισω να πεταω.(εχω βαλει αγγελια για χαρισμα αν θελει καποιος). οι ιακυνθοι πολλαπλασιαζονται,το ιδιο και το φυτο στην τεταρτη φωτο που μου αρεσει πολυ και δε μπορω να θυμηθω πως λεγεται...(αζολα,ιακυνθους και απο αυτο στην τεταρτη μπορω να δωσω ανετα σε καποιον αν θελει) ο μονομαχος εχει σκιστει να κανει φωλιες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μας εφτιαξες το πρωινο!απιθανες ωραιες καταστασεις!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζεις οτι θα πεταχτει κανενας κροκοδειλος απο μεσα.
ωραια τα επιπλεοντα φυτα, πες λιγο ονομασιες, αυτο το μικροκαμωμενο που ειναι σαν φακη (με αρκετη φαντασια) δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει καπου. απο οτι βλεπω θα ειναι οτι πρεπει για το βιοτοπικο αμαζονιου με τα απιστο που θα στησω σε λιγο καιρο. |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι.χαχα
![]() το φυτο που ρωτας ειναι η αζολα. πανεμορφο,(και απεξω αλλα και απο κατω μεσα στο νερο)ειναι και το αλλο στην τεταρτη φωτο που λεω.εχω και απαυτο αρκετο,παει πολυ καλα.δε θυμαμαι ονομασια απαυτο ομως,πρεπει να το ψαξω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |