|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε... σίγουρα... ΔΕΝ είναι μικρά.-
|
|
|||
|
|||
![]()
Να βαλω με το αρσενικο και ενα θηλυκο ακομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποίο αρσενικό; Κορίτσια... ΔΕΝ είπες ότι έχεις;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το αρσενικο που θα αγορασω εννοω.να παρω και ενα θηλυκο ακομα και να εχω τρεις γυναικες με εναν αντρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θυμάσαι όλα... όσα γράφω;
![]() ΥΓ. #29. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ειπες ενα αρσενικο με δυο-τρια θηλυκα το πολυ.γατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποίο σημείο... το έγραψα;
![]() ![]() Πόσα λίτρα είναι... το ενυδρείο σου; |
|
|||
|
|||
![]()
120 λιτρα.λες να το εγραψε ο delta66 και να ειμαι εγω ο καμενος? Να το τσεκαρω λιγο.
------------------------- Με αυτες τις παραθεσεις θολωσα.ο delta το εγραψε.καλα εισαι εσυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 12-04-14 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Νομίζω θα είναι λίγο καλύτερα... να μείνεις σε 1 αρσενικό -1 θηλυκό. Ενημερώσου κι΄από το link... που έβαλα πριν.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα?2 ψαρακια σε ενα 120 αλιτρο;γιαυτο σε ρωτησα πριν.ο delta εχει διαφορετικη αποψη και εγω πρεπει να βρω την χρυση τομη.καπου στο ενδιαμεσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκουραμι συνηθως πανε σε χαρεμακι 1 αρσ προς 2-3 θηλ, για να μοιραζεται η πιεση στα θηλυκα απο τον αρσενικο.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω.την δευτερα περιμενω το φιλτρο(2215).απο οσα καταλαβα σε αλλα ποστ σχετικα με τα φιλτρα σκεφτωμαι να βαλω μερικα απο τα παλια σφουγγαρια στο καινουργιο και να τα αλλαξω σταδιακα.θα ερθει και με siporax.λεω επισης να αναταραξω το πυθμενα του εσωτερικου φιλτρου πριν το βγαλω να ελευθερωσω και αλλα βακτηρια.το ενυδρειο ειναι καθαρο απο ασθενειες εδω και ενα χρονο τουλαχιστον.http://i11.photobucket.com/albums/a1...s/IMG_1516.jpgΑυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου παιδια.ετσι θελω να το φτιαξω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 12-04-14 στις 09:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαλεις σκουπιδι στο ενυδρειο ενω εχει ψαρια μεσα.
Το μπολιασμα φτανει και μειωμενο ταισμα στην αρχη με σταδιακη αυξηση του μεχρι να ερθει στην νορμαλ ποσοτητα μεσα πχ. σε 15 μερες.
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει.καταλαβα.delta την ειδες την φωτο που αναρτησα;μηπως ξερεις κανεναν να εχει ξυλο που να μην το χρειαζεται;να το αγορασω.καλα λεω να βαλω κορμο μεσα αλλα ποσο εχει καινουργιο;αν παω εδω στην λιμνη πλαστηρα και βρω καποιο μεσα στο νερο κανει;λεω τωρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εν προκειμένω Σπύρο... μιλάμε για 120 λίτρα... όπου οριακά μπαίνει το ζευγάρι. ![]() Κι' άντε τα έβαλε 4... μετά θα κυνηγάει για να βγάλει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω αν εννοεις οτι ειναι οριακα απο αποψης βιοφορτιου .... ή μηπως μηκους? Τα ψαρια δεν γινονται πανω απο 10 εκ. Σε 120 λιτρα (80 εκ μηκος) μπαινουν ενα χαρεμακι 1+2 ή 3 (και απο τις δυο αποψεις μηκους και βιοφορτιου) και θα ειναι προτιμοτερο απο το να τραβαει τα ζορια ενα μονο του θηλυκο. Για περισσοτερα απο ενα αρσενικο θα υπαρχει προβλημα (πιθανα και σε 500λιτρο μπορει να υπαρξει προβλημα ετσι) Την υπολοιπη ιχθυοφορτωση να προσεξει, για να μη ανεβασει πολυ το βιοφορτιο για τα 120 λιτρα.
|
|||
|
|||
![]()
Απο θεμα βιοφορτιου δεν θα ανεβει παιδια.δυο πλεκο ancistrus θα βαλω και τιποτα αλλο.μου αρεσουν και θελω να εχω και λιγο κινηση στο βυθο.ασε που κανουν και δουλεια στα τζαμια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Ζουλιάρη. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 56 | 28-05-14 18:06 |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |