|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και με λιγότερα σκαμπανεβάσματα στο pH Αρε καζαντίδη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη για να καταλαβω...μειωνουμε την πιεση εξοδου του CO2 περιπου στο 1.5 bar.
Βαζουμε στον controller την επιθυμητη τιμη του ΡΗ (στην περιπτωση μου εχω 8 και θελω να το κατεβασω στο 7). Για να μην κατεβει τοσο χαμηλα σε μικρο χρονικο διαστημα και εχω προβλημα με τα ψαρια μπορω να το κανω σιγα σιγα (για παραδειγμα μεσα σε μια εβδομαδα ή περισσοτερο ![]() Και για να μην μπει με την μια μεγαλη ποσοτητα CO2 θα ελεγχω στο μπουρμπουληθρομετρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το ελεγα. Ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις αυτό όπως το λές
Ρυθμιζεις για 1 φυσαλιδα/sec για ενυδρειο 200 λιτρων. Βαζεις τον controler στι 7.8 και το κατεβαζεις κατα 0,2 ανα 24 ωρο. Οταν φτασεις στην επιθυμητη τιμή πλεον, παιζεις μικρομετρικα με την βελονοειδη για να πετυχεις σταθερες συνθηκες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά..
Ετσι για να σε αγχωσω λιγο, καθε bubble counter κάνει και διαφορετική διάμετρο φυσαλίδας, οπότε τα πράγματα είναι πολύ σχετικά. Βαλε 1 ανα δυο δευτερολεπτα και αν μετα απο μερικες ωρες το ph δεν κουνιεται ανεβα στην 1 /δευτερολεπτο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψειριζουμε την μαϊμου ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|