|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω ηδη στο ψυγειο.
θα μπουνε μερικα σε ξυλο,μερικα στις γυαλες με τα βρυα,κλπ.θα δοκιμασω διαφορα ναι.αν περισεψουνε θα παρει και κανεις αλλος γιατι απτο να καθονται στο ψυγειο καλυτερα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω δεν αντεξες ε?..αντε καλη αρχη
![]() ![]() Πριονίδι....εκει να δοκιμασεις Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μερικες αλλαγες στο βιβαριουμ για να εχω χωρο.βγηκε ο καταρακτης και μπηκε ενα ξυλο στο οποιο θα φυτευτουν τα μανιταρια σημερα.
οι γυαλες με τα βρυα πανε με χιλια,και εχω αρχισει και βλεπω και καινουρια πραγματα να φυτρωνουνε μεσα ![]() μακραν το πιο απλο και ομορφο πραγμα που εχω κανει(οι γυαλες).δεν θελουνε τιποτα εκτος απο ψεκασμα με απιονισμενο και σκια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραίες βρε γιώργο./...δυστηχώς πριν κανα 2χρονια αν θυμαμαι καλά που επιχείρησα να στησω και εγω ενα vivarium( τοτε που μας κολλησε την τρελα ο raven) ,ειχα αρκετο φωτισμό στη γυαλα,με αποτελεσμα να στεγνωνουν και να ξερένονται τα βρύα και οι φτερες κ.ο.κ που ειχα μεσα.....
που να ηξερα... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο χίλια μπράβο είναι λίγα!!!
![]() Οταν θα βρεις χρόνο (σιγα μην βρεις δλδ - αφου δεν καθεσαι ησυχος!) θα πρότεινα να μαζέψεις σε ενα κειμενο τα βασικά σημεια από όλο το project - Δεν το εννοω με τη μορφη υπομνήματος ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα γινει σακη,τοχω υποψη μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο αποτελεσμα! Με βλεπω να παιρνω τα βουνα για βρυα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |