|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το project έχει ως εξής..
Πολύ πιθανόν το φίλτρο σπόγγου να πάρει δρόμο γιατί δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση του.Την θέση του θα πάρει μάλλον ένα φιλτράκι εσωτερικό 300 λ/α/ω που ήδη στρώνεται σε ενυδρείο φίλου. Το καπάκι έχει καθηστερήσει αρκετά διότι περιμένουμε ένα ανταλλακτικό για να συνδέσουμε την λάμπα. Σήμερα το πρωί πελέκισα τις πέτρες λάβας που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες στο παρτεράκι δεξιά.Μάλλον αύριο θα τις φτιάξω. Γενικά δεν το βιάζομαι του έχω ρίξει 3 φορές "κακάκια" για να στρωθεί ο βυθός και μόλις παραλλάβω και το καπάκι θα ρίξω 2 babboo για αρχή.Μετά ίσως δωθεί δώρο στην κοπέλα μου ή θα το κρατήσω και θα βάλω κάποιο είδος μπλε γαρίδας. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |