|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#40
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή,δεν μετράς ποτέ ph στο καθαρό νερό της όσμωσης παρά μόνο tds και σκληρότητες.Κατά δεύτερον ποιος σου είπε πως δεν κάνεις αλλαγές με 100% νερό ΑΟ??Φυσικά και μπορείς να κάνεις!Επιπρόσθετα,και κατα την γνώμη μου δν χρειάζεται ούτε σόδες ούτε σκευάσματα ph down ή ότι άλλο γτ ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνει τη όσμωση.Μετά πρέπει λίγο να πειραματιστείς με τις μίξεις σου,δλδ 70% νερό αο και 30% προφιλτραρισμένο(τα νούμερα τυχαία).Η επίσης μπορείς να κάνεις μίξη και να βάλεις φύλλο/α κατάπα στο βαρελάκι προετοιμασίας έτσι θα έχεις και τα θετικά από χουμικά οξέα.Επίσης μπορείς να κάνεις 100% και να ρίξει και trace μεσα για να μην είναι τελείως νεκρό το νερό σου...Υπάρχουν πολλά αλλά θέλουν πειραματισμό στην αρχή και προσοχή για τα ψάρια μην τα δείς ανάποδα!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-09 23:20 |
Αντίστροφη Όσμωση | kdros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-12-07 10:52 |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |