|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον έφυγες νωρίς και ΔΕΝ άκουσες την 2η αναφορά του στο θέμα... μετά το διάλειμμα άσχετα με όσα είπε στην απάντηση του... στο ερώτημα που του έθεσε ο Δημήτρης... λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο υλικό, που μπορεί να κάνει ζημιά σε ολόκληρο τον χώρο (που θα ανοιχθεί). Και ανέφερε μάλιστα παράδειγμα με κάποιον, που απλά προσπάθησε να μυρίσει το μπουκάλι από απόσταση... και "έκαψε" τα μούτρα του.- ![]() ΥΓ. Το ψάρι στο οποίο έγινε ευθανασία (στην Αθήνα)... ήταν albino severum.- |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος ο εκτιμωμενος χρονος ζωης ειπε οτι ηταν μερικες μερες και όχι μήνες.
Και πάλι δεν το αναφερω με σιγουριά... Συμφωνω και εγω πώς ηταν λίγο υπερβολικό ισως όλο αυτο, όμως στην αφισα που υπήρχε, έγραφε το τί θα βλέπαμε άρα θα επρεπε να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα. Σίγουρα όλο αυτο εγινε για διαφημιστικους λόγους, για να μας δειξουν ότι νά τι παθαινει ενα ψάρι όταν δεν τρέφεται σωστά, όταν δεν εχει μπει σε σωστά στρωμενο ενυδρειο, όταν δεν χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προιόντα κλπ, αλλοιως δεν ειχε νοημα η νεκροτομή, να μας δειξει τι ζημια μπορει να προκαλέσει η κακή διατροφή και συντήρηση.Για αυτο και πρός το τέλος χαριτολογώντας ρώτησα τους υπευθυνους ''λέτε το ψάρι αυτο να τρεφόταν με προιόντα sera?''χαχαχαχαχα..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ανεφερα κι εγω .. "και χρειαζεται προσοχη στη χρηση της για να μη προκληθει τραυματισμος ή δηλητηριαση στον χρηστη." Με εντυπωσιασε το γεγονος οτι καθησε στο διάλειμμα και σκεφτηκε καλυτερα την απαντηση που εδωσε αρχικα (οτι ειναι μια αποδεκτη μεθοδος στρωσιματος), και το πρωτο που εκανε μετα την επανεναρξη του σεμιναριου, ηταν να επιστησει την προσοχη στη χρηση της. ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατι δεν εκανε το ιδιο οταν εδειχνε τα νυστερια, τις κολλες στα τριβλια, τα απολυμαντικα μεσα κλπ? Αυτα δεν ειναι επικινδυνα? ![]() Ελα Νικολακη, αστο. Αρκετα ευγενικα το εθεσα στην αρχη, και τωρα με αναγκαζεις να σχολιασω το περιστατικο, που δεν ευννοει τους πολεμιους της αμμωνιας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι' εγώ πολέμιος είμαι γι' αυτό... πρόσεχε... κρατάω νυστέρι!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aποδεκτή η μέθοδος στρωσιματος με αμμωνια όμως δεν σημαινει απαραιτητα και σωστή ή ενδεδειγμένη, για αυτο και προφανως ειπε πώς όσοι το κάνουν καλό ειναι να προσέχουν.Λογικό ειναι να θελει να προωθησει την μεθοδο με τα βακτήρια διαφορετικά δεν θα βρισκόταν εκει με την sera.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1
και οχι μονο να προσεχουν,αλλα να προσθετουν και μεταλλα και ιχνοστοιχεια οσοι στρωνουν κατ'αυτο τον τροπο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνωμη αλλα αν κατσεις και διαβασεις ολα τα θεματα σε ολα τα φορουμ με στρωσιμο ενυδρειου, ποσα ενυδρεια θα βρεις στρωμενα με αμμωνια και να εχουν χαθει ψαρια, και ποσα με βακτηρια? Και ποσους εχεις ακουστα να εχουν παθει κατι με την αμμωνια εκτος του πανεξυπνου φιλου του Untergasser που πηγε και εχωσε στη μυτη του στο μπουκαλι και τραβηξε τζουρες? Το ακουαφορτε που τσεκαρουμε ασβεστολιθικες πετρες, η χλωρινη που κανουμε απολυμανση, το ιδιο το ενυδρειο με συσκευες 220V και νερο, ειναι safe 100% ? Φυσικα και πρεπει να προσεχουμε σε οτι και να χρησιμοποιουμε και για ολα γραφονται οι σχετικες προειδοποιησεις, αλλα ... ελεος με την επικινδυνοτητα της αμμωνιας. Ολες ειναι αποδεκτες μεθοδοι αν τις κανουμε σωστα και εχει αποδειχθει σε πολλα ενυδρεια οτι πιανουν ολες αυτες οι μεθοδοι (με βακτηρια εμποριου, με αμμωνια, με τροφη, με μπολιασμα, με τιποτα, κ.α). Οποιος κανει λαθος, δεν φταιει η μεθοδος. ------------------------- Παράθεση:
Αλλα τοσα χρονια χωρις μεταλλα, δεν μπορουσαν να στρωσουν τα ενυδρεια? ![]() Να δουμε μονο αν επιταχυνει τη διαδικασια, μεσω καποιου πειραματος. ΥΓ εγω ενστικτωδώς μαλλον, απο τα διαφορα που εχω μελετησει για τη νιτροποιηση και τους παραγοντες που την επηρεαζουν, στο στρωσιμο (με τροφη το κανω) κανω και αραια μικρες αλλαγες νερου και βαζω ιχνοστοιχεια ενδιαμεσα στις αλλαγες, για να εχω το νερο "πλουσιο" συνεχως.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 11-02-14 στις 03:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαφορα του sera nitrivec me to sera bio nitrivec | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 30-12-10 21:52 |
Sera Fil 120 | john922 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-11-09 09:17 |
Τροφές sera | evaggelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 14-01-09 07:36 |
sera toxivec | trelele | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 01:03 |
Φιλτρο Sera fil 60 | atevagge1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-01-09 21:18 |