|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως η μέτρηση της ενέργειας δεν είναι και τίποτε υψηλή τεχνολογία. Υπάρχουν ειδικά chip γι' αυτή τη δουλειά. Ακόμα και οι κινεζιές, νομίζω, θα έχουν ικανοποιητική ακρίβεια, συγκρίσιμη με τους συνηθισμένους μετρητής της ΔΕΗ.
Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η ονομαστική ισχύ. Οι μετρητές πίνακα είναι για ολόκληρη παροχή, οπότε αν με αυτούς αποπειραθείς να μετρήσεις μεμονωμένα χαμηλά φορτία (π.χ. έναν λαμπτήρα οικονομίας) μπορεί να έχεις απίστευτα σφάλματα. Επίσης οι μετρητές ενέργειας δεν μετράνε τα πολύ χαμηλά φορτία (σε σχέση με το ονομαστικό τους). Νομίζω ότι έχουν κάτω όριο μέτρησης το 1%, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seneye μετρητης !!! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-10-12 15:37 |
Λαμπτηρες χαμηλης καταναλωσης | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 09-06-08 22:30 |
μετρητης φυσαλίδων | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-06-07 20:14 |