|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ηταν στον ηλιο να ξεραθει η σιλικονη δεν εχεις προβλημα. Για σιγουρια γεμισε το σταδιακα . Αρχισε το πχ απο το πρωι και φουλαρε το μεχρι το μεσημερι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ααα τοσο λιγο? Εγω ελεγα να βαλω χαλικι Και να γεμισω 1/3 σημερα και καθε μερα απο τοσο για σιγουρα. Απο ποιοτητα κατασκευης καλο ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα το εχω μεσα και δεν κουνιετε ειναι πολυ βαρυ. Να το γεμισω σταδιακα για 2 μερες? Απο χτες εχω γεματο με νερο το 1/4 του και τιποτα ολα καλα να βαλω κ αλλο και να βαλω κ χαλικι και αυριο να τελειωσω με το γεμισμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν κάνεις αυτό που λέει ο φίλος genecr και δεν δακρύσει σε 48 ώρες είσαι εντάξει!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα ειναι μεσα τωρα . Να το γεμισω λιγο λιγο και να βλεπω πως παει???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν συμβει το παραμικρο μεσα...δεν θα ειναι κι οτι καλυτερο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεμισμα μπουκάλας CO2 | Kostas12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 10-08-13 12:55 |
γεμισμα co2 | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-10-11 19:10 |
γεμισμα ενυδρειου | mao | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 11:28 |
Γεμισμα μπουκαλας | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-04-10 12:33 |