|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά βλέποντας τόσες diy τροφές για ψάρια, μου πέρασε σαν ιδέα η αλόη (γνωστή σε όλους μας).
Θα μπορούσαμε άραγε να φτιάχναμε κάποια diy τροφή με κυρία βάση την αλόη ? Κάνει τα ψάρια μας να την καταναλώσουν..? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα φιλε ! έχω φτιάξει τροφή για δίσκους , με αλόη σε ποσοστό 10% με μεγάλη επιτυχία
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν κ τροφές και ''ζουμια'' για ενυδρεία γλυκου νερου που περιεχουν αλόη..εσεις παιδες σε τί μορφη την προσθέσατε?
|
|
||||
|
||||
![]()
έκοψα το φύλλο από τον κήπο μου , το καθάρισα , έβαλα το ζελέ στο μπλέντερ και το έριξα στο υπόλοιπο μίγμα και μετά κατάψυξη
|
|
||||
|
||||
![]()
με φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος! δε γραφεις και την υπολοιπη συνταγη που χρησιμοποιεις αφου το ξεκινησες τωρα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρελό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε άλλο θέμα κάποια άλλη στιγμή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ρε πατριώτη...αυτά είναι ωραία πράγματα...μάθαμε και κάτι σήμερα, θα το επιχειρήσω..κανόνισε να βρεθούμε απο κοντά να μου μάθεις να μαγειρεύω ετσι
![]() ![]() (η απορία γεννήθηκε απο ένα άρθρο πού διάβαζα για την αλόη στη μελισσοκομία , και λέω δεν μπορεί για τα ψαράκια μας να μην κανει.)
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες πατριώτη στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό
έψαχνα red chery και τώρα βλέπω πως έχεις , να κανονίσουμε και τον καφέ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλόη σε μάρανε τρομάρα σου (GIORGOS MISIRLIS)!!!!! Αφού ΔΕΝ σε έχει πλακώσει η "παντόφλα", που έχεις κάνει την κουζίνα κόλαση... πάλι καλά.
¶με τώρα να πάρεις πίσω τους δίσκους... και βάλε και μια ρακί για μένα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τώρα που άλλαξε ο χρόνος...ήρθε η ώρα????
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μυστικό πάντως είναι καλή παρέα γέλια και χαβαλές αλλιώς δεν κανεις τίποτα . βαλαμε 1,5 κιλό καρδια μοσχαριού (καθαρό κρέας χωρίς ίνες )περασμένη από μηχανή κύμα μίγμα λαχανικών 1 κιλό (ντομάτες ,καρότο ,μπρόκολο, σπανάκι ) 3 ακτινίδια 1κουτί καθαρή σπιρουλινα 1 κουτί πολυβιταμίνες 1 κουτί αμπούλες μουρουνέλαιο 5-6 σκελίδες σκόρδο μια κουταλια τις σούπας παπρικα γλυκιά τα μάλαξα σε ένα κουβα (μπορεί να έπεσε και λίγη ρακί γιατί πίναμε και είχαμε φτιάξει κεφάλι ![]() στο τέλος πρόσθεσα 2 ώριμες μπανάνες 4 μεγάλα φιλα αλόη και μια δεκαρια φιλα ζελατίνης (διαλυμένα σε νερό ), λίγο μάλαγμα ακόμα μετά στις σακούλες και μετά στο ψυγείο. από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
έχει απόλυτο δίκαιο ο lingistis η αλόη περιέχει αλοΐνη και είναι τοξική για την μέλισσα! για να ειναι αποτελεσματικη για την μελισσα πρέπει να γίνετε ειδική επεξεργασία αφαίρεσης της αλοΐνης!! προσοχή στο οτι χρησιμοποιείτε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
γώ πάντως μεγάλωσα 12 δίσκους και τους έκανα μοσχαράκια με αυτή την τροφή !
χωρίς να έχω προβλήματα με αρρώστιες !
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπανάνα στην διατροφή των χρυσόψαρων | maria p | Χρυσόψαρα | 4 | 06-05-13 19:05 |
Διατροφή leleupi | \/ag | Tanganyika | 18 | 07-03-11 21:37 |
Βοήθεια στην αναδιάταξη και ανταλλαγές ψαριών | nikzanta | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 16-02-10 23:51 |
Φροντίδα ψαριών στην περίοδο των διακοπών. | antonio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-04 16:00 |