|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπλακ τετρα οπως και αλλα fin nipping tetras χρειαζονται κοπάδι ,ακριβως για αυτο το λόγο..για να ασχολουνται μεταξυ τους..και οχι με τα υπολοιπα ψάρια..αντι για 3 θα επρεπε να ειναι 10 και να μην εχεις καθολου ροδοστομους ουτε cae ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω προσπαθησει να βαλω κι αλλα πριν να ερθουν οι ροδοστομοι αλλα οπως ειπα και πριν δεν τα δεχονται...Αμεσως μολις ξετρυπωνουν απο τα φυτα τα κυνηγανε,τα δαγκωνουν,τους κοβουν τα πτερυγια...Η αληθεια ειναι οτι το cae επειδη απο οτι διαβασα γινεται πολυ επιθετικο αν και μεχρι στιγμης ειναι πολυ ηρεμο (το εχω 2 χρονια) εχω σκεφτει να το δωσω.Οσο για τους ροδοστομους λες να τους δωσω και αυτους;
------------------------- Και τελικα τι τροφη να δωσω στo banjo αφου κατεψυγμενη δεν κανει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κασσανδρα : 02-01-14 στις 16:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φιλτρανση εχεις στο ενυδρειο και πως εχεις τοσο χαμηλο ph?Eνος ετους ενυδρειο και δεν ειναι στρωμενο?
|
|||
|
|||
![]()
http://www.enudreio.com/%CF%86%CE%AF...ra-plus-detail
Μεσα εχω μακαρονια μπλε σφουγγαρι και τυρφη..Δεν ξερω,μηπως τα ταιζω πολυ και αυτο δημιουργει προβλημα; ------------------------- Η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει με την τυρφη μεσα στο φιλτρο και τις μετρησεις καθε τρεις και λιγο και σκεφτομαι να κανω τον αλλο τροπο με το βαρελακι που διαβασα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κασσανδρα : 02-01-14 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ζητα μπολι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56373 και χρησιμοποιησε prime μεχρι να μπολιασεις.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα το κανω τωρα κιολας...εχει η ξαδερφη μου διπλα!Μολις στρωσει θα μπορω να ριξω κατεψυγμενη τροφη;; οσο για τους ροδοστομους που μου ειπαν πιο πανω...τι πρεπει να κανω να τους δωσω;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ποσοτητα βιολογικου υλικου απο το φιλτρο του(ΥΓΙΟΥΣ???) ενυδρειου της ξαδερφης σου και παραλληλα κανε και μετρησεις να δεις αν μηδενιζουν οι τιμες νιτρωδων.
Βαλε αγγελια και πουλα η χαρισε τους ροδοστομους και το sae και παρε μερικα ακομα black tetra. Εγω αυτο θα εκανα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Tail Catfish | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 10-09-09 18:29 |
δισκοι με catfish... | trelele | Δίσκοι | 12 | 10-04-09 12:56 |
Chocolate Catfish..... | klaz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 06-08-07 15:47 |
Glass Catfish | namesis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 11-01-06 16:23 |