|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθω οσο μπορω καθως δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις...το θεμα με τα ψαρια ειναι τα black phantom δεν δεχονται κανενα ψαρι μεσα στο ενυδρειο περαν των ηδη υπαρχοντων και ειδικα του ειδους τους(μεχρι και το cae τρωει ξυλο),εχω προσπαθησει αρκετες φορες εδω και 2 χρονια που τα εχω αλλα τα κυνηγανε και σε 2-3 μερες τα αποτελειωνουν και τα λυπαμαι...οποτε εγκατελειψα την προσπαθεια!Οσο για τους ροδοστομους καταλαθος ηρθαν σε μενα αφου η ξαδερφη μου εκανε ενα τεραααστιο λαθος...πηρε 7 ροδοστομους και τους εβαλε μεσα σε ενα ενυδρειο με αγγελοψαρα...το ενα δυστυχως δεν το προλαβα και ετσι τα πηρα και τα εβαλα στο δικο μου..Ευτυχως δεν ειχαμε πολλες μαχες και ετσι εμεινα με αυτα τα ψαρια!!
Μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να βελτιωσω την ποιοτητα του νερου μου? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Tail Catfish | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 10-09-09 18:29 |
δισκοι με catfish... | trelele | Δίσκοι | 12 | 10-04-09 12:56 |
Chocolate Catfish..... | klaz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 06-08-07 15:47 |
Glass Catfish | namesis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 11-01-06 16:23 |