|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν εχω αυτες τις μερες χρονο να παω καπου να παρω μπολι δυστηχως
|
|
|||
|
|||
![]()
Και σε δεκα μερες να παρεις μπολι παλι πιο γρηγορα θα το στρωσεις.Ωστοσω ξεκινα το με τη μεθοδο που θελεις και βαλε και μια αγγελια για μπολι ,ετσι για να το'χεις διπορτο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε αγαπη δεν ηθελα να στα πρηξω παααααλι κιολας!αρκετα σε εχω ζαλισει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εβαλα στο ενυδρειο κατι κοχυλια τα οποια τα πηρα απο ebay.Ειναι κατι μεγαλα.πηρα μονο 2 για δοκιμη.Τα εβρασα πολλες φορες αλλα βαζοντας τα μεσα επιπλεουν και δεν πανε στον πατο.
Ομολογω οτι αυτο δεν το περιμενα.Δεν κανουν η θα βουλιαξουν καποια στιγμη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 12-12-13 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κουνησε τα να παρουν νερο μεσα βρε
![]() Μετα θα βουλιαξουν.
|
||||
|
||||
![]()
αχαχααα ειμαι οργιο τελος.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μαυρο φοντο νομιζω θα εκανε πιο ωραια την ολη εικονα του ενυδρειου σου. Και το μικρο φιλτρακι, στη αριστερη γωνια δεν μπορει να μπει? μην ειναι στη μεση κανει λιγο μπαμ κατα τη γνωμη μου. κατα τα αλλα ειναι ωραιο το ενυδρειακι σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο ναι θα φυγει απο εκει ξεχασα να το γραψω.Φοντο περιμενω να ερθει.Σε ευχαριστω πολυ γιαντον χρονο σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γινει ενα πανεμορφο ενυδρειο για τα μπουλντοζακια!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() (ειδες τι ετοιμαζω για τα παιδακια σου;;; φανταστικε συμφορουμιτη!!!! ![]() ![]() Πιανει τιποτα;;;χαχχα |
|
||||
|
||||
![]()
Πιανει, πιανει
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όλο και μου βάζεις ιδέες ![]() ![]() ![]() Πως πήγε το μπόλι, κάναμε τίποτα ή όχι; Όμορφο παντως ρε συ , όταν μπουν τα ψαράκια κερνας καφε!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου αρεσει;;το μπολι παει μια χαρα.Εκανα μετρησεις σημερα και προχωραει.Σε λιγο καιρο θα ειμαι ετοιμη πιστευω.Εσυ τι εκανες με το φιλτρο;; |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό εξελίσσεται το ενυδρείο σου
καλή συνέχεια ![]() έτσι πρέπει να στήνονται τα ενυδρεία, δίνοντάς τους χρόνο με αργά και σωστά βήματα ........................... δεν ξέρω αλλά ίσως να έβαζα λιγότερη άμμο... για να σηκώσουν κοντύτερα βουνά στην πορεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολυ.Λες να φτιαξουν πυραμιδες ε; ασε να εχουν να παιζουν μωρε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω καλα ειναι η αμμος. Τοσο υψος εχω στο 60αρι μου περιπου και εχουν βρει πατο. Ετσι κι αλλιως θα βρουν. Χωρο εχεις και για τα βουναλακια.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια κατα την διαρκεια του στρωσιματος μπορω να συμπληρωσω νερο?και αν ναι κατευθειαν απο την βρυση?να προσεξω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και μπορεις. Αρκει να ειναι αποχλωριωμενο για να μην προκαλεσει απωλεια βακτηριδιων (αν και παρατραβηγμενο σε τοσο μικρο ποσοστο που θα προσθεσεις).
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εβαλες μπολι και ριχνεις τροφη? Σε αυτη την περιπτωση, να τη βαζεις σε ενα καλσον (θα εχεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.Εβαλα μπολι ναι .εκανα μετρησεις και ειχε 0 αμμωνια 0 νιτρικα και μετρησιμα αρκετα νιτρωδη.Αρα επιταχυνθηκε ο κυκλος.Συνεχιζω λοιπον με τροφη μεχρι να στρωσει τελειως την οποια βαζω σε αποχη.Εχω θερμοκρασια 30 για να βοηθησω την κατασταση και στρωνει με την ησυχια του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και χρονια σας πολλα.
Χθες εκανα ξανα μετρησεις να δω που βρισκομαι. Αμμωνια 0 Νιτρωδη 0,2 Νιτρικα 1(λογικα 10 εννοει ο ποιητης) Τα τεστ ειναι της jbl Προχωραμε ετσι? Λογικα πρεπει να ανεβουν και αλλο τα νιτρικα ωστε να μπορουν να μετατρεψουν τα νιτρωδη σε 0.Ετσι δεν ειναι? Επισης να ρωτησω ωστε να προετοιμαζομαι σιγα σιγα. Ποσα multies και ποσα julies πρεπει να βαλω? Ειδα που θα κανει παραγγελια ο Ιγνατιος οποτε να ζητησω αν ειναι εκτος εαν κλεισω με καποιο παιδι απο γεννα δικη του. Δεν ξερω πως να προχωρησω.Για βοηθατε λιγο περικαλω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά πας. Όταν μηδενίσουν τα νιτρώδη και ανεβούν κι άλλο τα νιτρικά θα είσαι έτοιμη. Μια αλλαγή νερού και βάζεις τα πρώτα ψάρια.
4-5 κοχυλόψαρα για να σχηματίσουν ομάδα και 3-4 julidochromis transcriptus ή J.ornatus για να βγεί ζευγάρι/χαρέμι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξερω οτι τα JBL τεστ εχουν πολυ μικρες διαβαθμισεις. Αν εχεις λοιπον 1, ειμαι μικρη η βιολογια σου. Δοκιμασε να ρυπανεις περισσοτερο το νερο, να δεις τι θα συμβει. Θα ανεβουν τα νιτρικα? ή η αμμωνια και τα νιτρωδη?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶νοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |