|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα...
Δυστυχώς φώτο δεν μπορώ να βγάλω γιατί αυτό το "σαν βαμβάκι" που λέω αιωρείται και είναι τόσο ψιλό που δεν φαίνεται! Το υλικό δεν ξέρω τι είναι...δεν είναι κάτι γνωστό ενυδρειακό για να σας πω! Απλά μικρά κομμάτια πέτρας ( ίσως μάρμαρο...) σε σκούρα μαύρο-καφέ χρώμα το οποίο όταν βραχεί γίνεται προς πράσινο!! Μπορεί αυτή η ουσία να βγαίνει από την πέτρα? Το λέω δεδομένου ότι ποτέ πριν στα 4 χρόνια που τρέχει το ενυδρείο μου με την ίδια άμμο πάντα δεν παρατήρησα κάτι ανάλογο! Και είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο αυτό γιατί μου βουλώνει τις σωλήνες του φίλτρου εν ριπή οφθαλμού (σε 2-3 μέρες)! Τι να κάνω? Καμιά ιδέα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eπιστροφή σε γλυκό νερό μετα από "θαλασσοταραχη". | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 25-09-11 22:25 |
'Ασπρο "βαμβάκι" σε σκαλάρι... | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 32 | 20-03-11 20:57 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |