|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
του πηρα τις βιταμινες..εβγαλα τον ανθρακα απτο φιλτρο εβαλα μπροστα απτα σφουγγαρια υαλοβαμβακα καινουργιο..τα σφουγγαρια τα εστιψα σε νερο ενδρειου μεσα και εβγαλαν αρκετη μπιχλα..δε τα εσφιξα δυνατα βεβαια..ο μικρος σημερα αφου του εκανα το μπανιο και τον ξαναεβαλα στο ενυδρειο τον ειδα και στεκοταν κατω στο πατο ακουνητος κουναγε τα ματια του..μολις εβαλα το δαχτυλο μου μεσα σα να ξυπνησε και κολυμουσε παλι..του εδωσα σημερα μπιζελι που εκανα και αλλαγη τη καθιερωμενη αλλαγη μου..τις βιταμινες στις οδηγιες λεει οτι κατα τη διακεια ασθενειων και για λιγο καιρο μετα η μετα απο στρεσ πολυ να χρησιμοποιω στη τροφη καθε μερα που ταιζω 2-3 σταγονες..να το κανω ετσι καθε μερα η μια φορα τη βδομαδα οπως μου ειπες? τη sera fishtamine πηρα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor με οραντα!πανε μαζι; | janickrules | Χρυσόψαρα | 10 | 01-05-12 20:15 |
Σκαλαρια με φαγωμενα πτερυγια | irongud | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 03-06-11 21:52 |
sos μαδημενα πτερυγια ... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 26-11-09 15:14 |
ΜΑΔΗΜΕΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ | Nikos26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 01-05-09 20:41 |
Kομμένα πτερυγια | maria_nik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 20:32 |