|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καθε μια βδομαδα γινεται το παρακατω .....
http://www.youtube.com/watch?v=2Eun7...ature=youtu.be ανοιγω το φιλτρο και βρισκω πανω απο 60 γαριδες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πέρα απ την πλάκα, άλλοι θα παρακαλούσαν να είναι στη θέση σου ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
to εχω παθει κ εγωωω τουλι η ιδικο δυχτακι στην εισοδο το φιλτρου αν κ εγω ακομα να βαλωω!
|
||||
|
||||
![]()
τρυπωνουν παντου οι ατιμες!!!ενα τουλι στην εισοδο του μπαστουνιου ειναι η καλυτερη λυση!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ή καλτσον
|
||||
|
||||
![]()
Ή καλτσόν ή σφουγγάρι από αερόφιλτρο. Ναι μεν το φίλτρο σου δε θα μπορεί να τραβήξει τα χοντρά, αλλά έτσι δε θα τραβάει τις γαρίδες.
|
||||
|
||||
![]()
α ξεχασα να σας πω οτι ειναι σε ενυδρειο μονες τους σε 120 λιτρα.
cayman ferplast 80. φυτα ξυλο και γαριδες. και μερικα σαλιγκαρια μικρα ταχτικες αλλαγες νερου παντα και εχω γεννες τρελες. εχουν βρη κιαυτα την χαρα τους. δεν τα πειραζη και αλλο ψαρι και ειναι παραδεισος. |
|
||||
|
||||
![]()
ριχνης μια ταμπλετα και σε κλασμα δευτερολεπτου γινεται ο πολεμος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι "οχι κόκκινες" ειναι neocaridina heteropoda σε γκριζο - καφε χρωματισμό ή κάποιο άλλο είδος?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω.χρονια εχω αυτα τα ειδη.
και της μεγαλες της αμανο. |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες απο της τροφες που δινω στης γαριδες μου.
η ταμπλετα ταβι μιν και η new era kανουν και για κορυντορας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι... Πολύ γαρίδα...
Έχουν επικρατήσει οι πράσινες βλέπω. Εγώ συνήθως βάζω υαλοβάμβακα ή καλσόν στην είσοδο του φίλτρου και δεν περνάει τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο φταίει που έχεις eheim ακόμα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκωμενο φιλτρο παρα τον καθαρισμο | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 24-06-11 20:31 |
ερωτηση μετα απο καθαρισμο φιλτρου... | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 06-05-11 15:55 |
Ψαρια μεσα στο φιλτρο | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-01-11 02:46 |
Προτασεις για εξωτερικο φιλτρο σε συνδυασμο με γαριδες. | fotis_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-10 04:54 |
Εξ. +Εσ. φιλτρο ( με τι μεσα?) | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-09-08 23:18 |