|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μένει περισσότερη επιφάνεια που δεν καλύπτεται απο τον αραγωνίτη. Πολλοί βάζουν πιο ψιλές βάσεις και δεν πατάει καθόλου το κάτω μέρος στον αραγωνίτη, άλλα εμένα δεν μου άρεσε έτσι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποιοι την κορυφή της βάσης την βάζουν πάνω από την επιφάνεια του αραγωνίτη για την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία, κάποιοι άλλοι όπως εδώ ο Ιγνάτιος προτιμούν πιο αισθητικό αποτέλεσμα και την βάζουν πιο κάτω ώστε να καλύπτεται λίγο από τον αραγωνίτη για να μην φαίνεται καθόλου θυσιάζοντας λίγο την κυκλοφορία για την ομορφιά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως και το eggcrate να μην υπάρχει λόγω του χαμηλού βάρους του βράχου(πολύ πορώδης) είναι πολύ ελαφροί και δεν βυθίζονται εύκολα αν δεν τους βυθίσουμε εμείς.
|
|
|||
|
|||
![]()
καμια φωτογραφεια εχουμε?
ενημερωση ζωντανων? |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κάνουμε μια ανανέωση.
Μετρήσεις χθεσινές Po4=10 Kh=8.9 Ca=425 Mg=1230 Ph=8,13 Νομίζω είμαι καλά. ο Calcium ρεάκτορ δεν μπήκε ακόμα σε λειτουργία γιατί δεν χρειάζεται. Οταν ανέβει στο στοκάρισμα θα μπει. Μερικές φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο γίνεται !!
|
||||
|
||||
![]()
po4 10 ειναι παρα πολλα προσεξε τα λιγο ιγνατιε τι αντιφως εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Μαζί με τον Κώστα κάναμε την μέτρηση. 0.1 εννοούσα.
Κώστα έβαλα και ένα εξωτερικό φίλτρο που είχα μέχρι να έρθουν οι ριάκτορες για άνθρακα και αντιφώσφορο. Καλά δεν έκανα? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το φίλτρο καλά έκανες.
Ωραίο Ιγνατιε! Αρχίζει και δείχνει... Φαντάζομαι τόσα canary wrasses δεν θα τα κρατήσεις. Τα κοράλια τα έχεις καιρό(τις εφιλιες); Γιατί πολύ μαζεμένες τις βλέπω. Πάντως ωραία κομμάτια. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα άμα σου πω ότι δεν μπορώ να τα βγάλω??
Τα κοράλια είναι αυτά που παρέλαβα προχθές. Ουτε 48 ώρες δεν κάτσαν μέσα. Η φωτογραφία είναι από την ώρα που τα έβαλα μέσα. Σήμερα ήδη έχουν ανοίξει παραπάνω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |