|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ολόκληρη πάταγε πάνω στο έπιπλο. δεν υπήρχε τίποτα στον αέρα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 17-11-13 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το βαρελι προετοιμασιας νερου αλλαγης κανει. Οπως επισης ενα πολυ οικονομικο πλαστικο δοχειο samla απο το ΙΚΕΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό κι έχω κάνει ήδη τα έχω βάλει στο βαρέλι προετοιμασίας απλά εκείνη την στιγμή πραγματικά το βαρέλι προετοιμασίας ούτε καν που μου πέρασε απο το μυαλό κι το σκέφτηκα μετά από λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι την ταλαιπωρία...ο μμιχάλης δεν μπορει να τα φιλοξενήσει μμερικές μέρες?
Για τη βιολογία μη σε νοιαζει,από τετάρτη που θα ειμαι κάτω έχεις όση θέλεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα κάνεις ? θα το επισκευάσεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακόμα τι τελικά θα κάνω, ψάχνω όλες τις πιθανές λύσεις. και πιστεύω ότι σε 1-2 μέρες θα καταλήξω σε κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η απόφαση πάρθηκε και η παραγγελία έγινε. Sunsun hr-800b, επέλεξα τελικά το έτοιμο και όχι diy κύριως λόγω του ότι έχει φωτιστικό πάνω το οποίο η αλήθεια είναι οτι με ικανοποιεί. νομίζω ότι είναι μια αγορά που αξίζει τα λεφτά της, βέβαια θα το δούμε όταν το παραλάβω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
![]() ------------------------- Ερώτηση: Μπορώ να βάλω κάτι στον πάτο του ενυδρείου εσωτερικά; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 19-11-13 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://0.tqn.com/d/saltaquarium/1/0/...GFgrid_400.jpg αλλιώς τίποτα |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα γενικώς κάτι ιδιαίτερα βαρύ δεν έχω σκοπό να βάλω απλά για μεγαλύτερη ασφάλεια το σκέφτομαι. το φελιζόλ δεν θα διαλυθεί με τον καιρό; όσον αφορά αυτό το υλικό που μου έδειξες στην φώτο τι είναι; πως το ζητάνε;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το άλλο δεν είμαι σίγουρος πως το λένε , νομιζω e gray ή κάπως έτσι (το χρησιμοποιούν για να στραγκιζουν τα πιατα απο το πλυσιμο ή διακοσμητικό σε φωτιστικα φθοριου) |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το DOW σκέφτομουν να βάλω κι λίγο από κάτω από το ενυδρείο για μεγαλύτερη ασφάλεια ( ε και επειδή θα είναι και καινούργιο) οπότε να μην βάλω από μέσα; γιατί νομίζω έχει και αρκετό πάχος οπότε μου κόβει πολλά λίτρα νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε θα φάει κάποια λίτρα, αν δεν βάλεις βαριες πέτρες δεν το χρειάζεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι πολύ ελαφρίες θα βάλω απλά σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάτι σαν πανί πλαστικό κάτι τέτοιο για να βάλω πάνω την άμμο. Παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω κατι υπο οψη μου
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ εάν κάποιος άλλος έχει ιδέα περιμένω να την ακούσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειάζεται να βάλεις τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Απλά σκεφτόμουν να βάλω για να είναι προστατευμένο 100% το κάτω τζάμι.
------------------------- Μια ερώτηση. γνωρίζετε για τον περλίτη ως βιολογικό υλικό στο φίλτρο; γιατί διάβασα εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...84%CE%B7%CF%82 ότι χρησιμοποιείται αλλά ισχύει; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να βρω ελαφρόπετρα. εαν είναι δυνατόν δηλαδή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 21-11-13 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ τα παιδιά από εδώ έχουν και να μου δώσουν προσφέρθηκαν το θέμα είναι ότι μένω μακριά τους, οπότε είναι λίγο δύσκολο. γι'αυτό ρωτάω για περλίτη, είναι το μοναδικό που βρήκα και τώρα ψάχνοντας βρήκα ότι χρησιμοποιείται σε φίλτρα γιατί ειναι πολύ πορώδεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα εγώ που τον είδα σήμερα, ψάχνοντας για ελαφρόπετρα, είδα ότι είναι λεπτόκοκκος αλλά εντάξει από τούλι δεν νομίζω να περνάει. βασικά σε βοηθητικό φίλτρο θέλω να τον βάλω για να τον δοκιμάσω κιόλας.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ελαφροπετρα μαζι με περλιτη και ειμαι μια χαρα...
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ πήγα και αγόρασα περλίτη πριν από λίγο. τον πρώτο καιρό θα τρέχει το ήδη στρωμένο εξωτερικό φίλτρο και απλά συμπληρωματικά θα έχω το εσωτερικό του ενυδρείου με περλίτη και υαλοβάμβακα και πιο μετά βλέπω τι θα κάνω, αλλά ας έχω δύο στρωμένα έτοιμα φίλτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μικρό κομμάτι από αχρησιμοποίητο σφουγγάρι πιάτων για να κάνω μια πατέντα που θέλω στο φίλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω το λόγο να μη το κανεις, όχι όμως με το συρμα για τρίψιμο, το πρασινο
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι μόνο την κίτρινι πλευρά εννοείται. απλά θέλω να κόψω ένα μικρό λεπτό κομμάτι για να κάνω μια πατέντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σου περισσεύει κανα κομματάκι απο το ενυδρειακό να είσαι σίγουρος ? αφου θες τόσο λίγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |