|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ αυτονόητο πως η χρήση του νερού από ΑΟ (προσθήκη υλικού, μίξη με νερό βρύσης κλπ) έχει άμεση συνάρτηση με τα ψάρια & γενικότερα το είδος του ενυδρείου
Ο βασικός μου προβληματισμός, εφόσον σε γενικές γραμμές κατάλαβα τα βασικά, είναι αν αξίζει να δώσω πολλά χρήματα για 30 λίτρα νερού που χρειάζομαι ανά βδομάδα ή αν μπορώ να καλυφθώ με την αγορά μιας μέσης ή φθηνής συσκευής??? Επίσης δεν μπορώ να χωνέψω πως τόσο νερό θα πηγαίνει χαμένο! Ξέρω ότι στο χέρι μου είναι να το αξιοποιήσω ανάλογα...αλλά καλώς ή κακώς (κακώς εννοείται) κάποια ποσότητα θα χάνεται... ![]() Εννοείται πως η τελικη απόφαση είναι δική μου στην αγορά της ΑΟ, αλλά κάθε γνώμη είναι σεβαστή... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|