|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι και ακριβοτερα οι τζαμαδες ηθελαν 50 το τετραγωνικο το 5αρι, και πηρα το 6αρι απο το Leroy 18 ευρο. |
|
||||
|
||||
![]()
50 ? από χρυσάφι είναι ? πιο ακριβό και απο πλεξιγκλας. αυτος είναι κλέφτης. εγω για ολα τα τζάμια του ενυδρειου 1,10 χ 32 χ 45 10αρι ρονταρισμενο έδωσα 90 Ευρω, φιλικη τιμή λόγω γνωριμίας περσι τετοιο καιρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει, καποιοι το παρακανουν σε ολους τους τομεις. Απλα πηγαινεις αλλου. Εγω για παραδειγμα κολλησα ενα 50αρι πριν κανενα χρονο με 6αρι τζαμι ρονταρισμενο και μαζι με κατι εξτρα τζαμακια που του ζητησα να μου κοψει, εδωσα 20 ευρω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
SOS τρεχουν νερα | stelios2809 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-09-10 14:38 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
χρειαζομε τα φωτα σας (μερα που ειναι ) | tok | Δίσκοι | 2 | 07-01-08 23:20 |