|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχμ... εχω ενα Ριο180αρι στο σαλονι μου, μαζι με το επιπλο, εχω ταϊστρα και ecco3. Αλλα ειναι .... αδειο!!!
Εχει ερθει η ωρα του, ομως, να ασχοληθω μαζι του! παρακαλω βοηθεια!! σαν υποστρωμα, χρειαζεται καποια ειδος αμμου απο κατω, πριν μπουν οι πετρες? Να τρεχω σε λιμνες, θαλασσες και ποταμια, τωρα που χειμωνιαζει κι ολας, το θεωρω απιθανο, οποτε μαλλον σε οικοδομικα (?) υλικα θα τρεξω.. Κλεοβουλε (μιας και σε βρηκα προχειρο, δηλαδη) μπορεις να μου πεις, τι ακριβως να παω να ζητησω σε αμμο και πετρες? Θελω να φτιαξω βυθο, να γεμισω νερο και να φτιαξω την βιολογια μου! Ευχαριστω! EDIT: οκ, λαθος μου, εχει αναφερθει, θαλασσινη αμμος, ασβεστολιθικες πετρες..! αν ολα πανε καλα, απο την ερχομενη βδομαδα θα στησω βυθο!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |