|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι ο μονος που δεν καταλαβαινει γρι απο το ποστ;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
απο ποιον ζητησε κ της το ειπε αυτο?
![]() σε φορουμ,η καποιον ασχετο? |
|
||||
|
||||
![]()
καλα επεσε σε πυροβολημενο
![]() οι περισσοτεροι σε αυτο το χομπυ βοηθαμε ο ενας τον αλλο (η εννοιοτε τον κραζουμε) και ετσι εχει παει το χομπυ μπροστα, διαφορετικα ακομα θα ειχαμε φιλτρα βυθου και "πολυτιμο νερο χωρις αλλαγες"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- σε forum του εστειλε μηνυμα και η απαντηση του ηταν αυτη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 13-10-13 στις 21:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα δοξα τον θεο σε οτι χρειαστηκα δεν μου εκατσε κανενας τετοιος αντιθετα μαλιστα μου δοθηκε απειρη βοηθεια οταν ζητηθηκε ακομα και ενυδρειο οταν ειχε το δικο μου διαροη τωρα ειμαστε τοσοι εδω ολο και καποιος θα στραβοκοιμηθηκε :P
τι ωρα μπορεις να συναντιθουμε αυριο;;; στο μετρο εκει σε βολευει;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ειμαι βολικος ανθρωπος εγω δεν εχω θεμα θα σου στειλω πμ αν ειναι για τις λεπτομεριες
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ περιμενω
|
|
||||
|
||||
![]()
θα το τραβηξω λιγο ακομα,και αν θες πεσμου χωρις να μου πεις ονομα.
σε αυτο το φορουμ εγινε αυτο η σε αλλο ενυδρειακο φορουμ? |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτο πριν ενα χρονο περιπου....εγω ξεκινουσα το ενυδρειο με το χελωνακι μου και αυτη το δικο της με δισκους...δεν θα ηθελα να αναφερθω σε ονομα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Περσινα ξυνα σταφιλια δεν νομιζω πως αξιζει να ασχολιθουμε με αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θα το μπολιασω αυριο ποτε πρεπει να ξεκινησω να κανω test??
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 24ώρες εισαι εντάξει..στην ουσία κανεις και μια μεγαλη αλλαγη νερου και μπορουν να μπουν τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχει σημασια το ονομα.απλα εχω να πω οτι σαυτο το φορουμ,οσο καιρο ειμαι μελος δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα και δεν το περιμενα οτι θα υπηρχε τετοιο μελος εδω μεσα.και αυτο γιατι απτην αρχη οσοι ασχοληθηκανε να απαντησουνε στις ερωτησεις μου,το κανανε χωρις να εχουνε κατι να κερδισουνε και μου δοθηκε βοηθεια απλοχερα.αυτος ειναι και ο λογος που συνεχιζω να ειμαι μελος και να βοηθαω κιεγω οσο μπορω.εστω και λιγο. ο μονος τροπος να προχωρησει ενα χομπι,ειναι με νεους χομπιστες που θα βασιστουν στις γνωσεις και στην εμπειρια των παλιοτερων και μεσα απο συζητηση και αλληλοβοηθεια. αν οι παλιοτεροι σνομπαρουνε τους νεοτερους καηκαμε.το εχω δει σε αλλο φορουμ ασχετο απτα ενυδρεια και γιαυτο ειναι οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα με εκεινο το χομπι.και ουτε προκειται να αλλαξει ποτε αποτι φαινεται... εκεινη η εκεινον,σιγουρα δεν τον αντιμετωπισε κανεις ετσι οταν ζητησε πληροφοριες και βοηθεια.οποτε η απαντηση του/της ητανε επιεικως απαραδεκτη!για να μην πω τιποτα πιο βαρυ ![]() και αν το διαβασει αυτο,θα πρεπει να ντρεπεται... (κλεινει το Offtopic) |
|
||||
|
||||
![]()
πριν κανω την εγγραφη μου εδω μεσα διαβαζω ενα μηνα περιπου....εχω μαθει πολλα ,παρα πολλα,και σας ευχαριστω ολους...ειτε απαντατε εδω ειτε οχι...αυτα εχω να πω..τωρα πλεον ευελπιστω στο νεο μου ξεκινημα να πανε ολα καλα χαρη σε ολους σας και μαθαινοντας να καταληξω καποτε σε ενα 3μετρο ονειρο...ισως και παραπανω....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή ο κάθε μονομάχος έχει τον δικό του χαρακτήρα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη συγκατοίκηση του κυρίου με την κυρία. Ισως, αν τελικά πας σε πυκνοφυτεμένο, να πρέπει να προσθέσεις άλλη μια θυληκιά Φυσικά, προυπόθεση ειναι, το φίλτρο σου να κρατάει αρκετή βιολογία Για εξωτερικό φίλτρο, έχεις σκεφτεί? Το ρωτάω με τη λογική πως τώρα ξεκινάς, οπότε ίσως είναι ευκαιρία να ξεφορτωθείς πριν ακόμη τα ανοίξεις, ορισμένα απ τα υλικά σου και να πάρεις κάποιο πιο κατάλληλα Καλή συνέχεια
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
επισεις να συμπληρωσω, αν ηταν χαρεμι θα σου ελεγα βαλτους και χυμα, αλλα επειδη ειναι ζευγαρι βαλε τη θυλικια πρωτα, και μετα απο αρκετες ωρες, βραδυ και με κλειστα τα φωτα τον αρσενικο, και φροντισενα μην αναψουν αποτομα τιποτα λαμπες μεχρι να ξημερωσει φυσιολογικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχει καπακι...το μισο ειναι καλυμενο με ξυλο κατα μηκος του ενυδρειου και απο κατω εχει μια γυαλινη θυκη(προφανως για λαμπα..) ------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 13-10-13 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το μπολι καλο ειναι να βρει ψαρι μεσα κι οχι το αντιθετο, αλλα βεβαια θα κανεις παραλληλα και στησιμο...
Η γνωμη μου ειναι στηστο αυριο, βαλε τα ψαρακια το βραδυ η μεθαυριο και μεθαυριο το απογευμα μπολιασε. Ετσι μειωνεις τη πιθανοτητα να μην ποιασει το μπολι
|
||||
|
||||
![]()
γιατι πρωτα την θυληκια??
|
||||
|
||||
![]()
Για να προλαβει να βαλει σκουπα
![]() Ο αρσενικος ως ο μαγκας της υπόθεσης, ενδέχεται να μην δεχτει κανέναν εφοσον μπει πρωτος στο ενυδρειο Αν τον βάλεις δεύτερο, ισως κανει πέτρα την καρδια του και της επιτρεψει να συγκατοικησουν Ολα ομως ειναι σχετικα Γενικα τις πρωτες μερες θελει πολυ προσοχη
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως σας βρηκα...!!
------------------------- δεν με διαφωτιζετε λιγακι με τις λαμπες και τα φυτα???εχω αναφερει καποια στην αρχη...και επισης ποια και τι αριθμος ασπονδυλως μπορουν να μπουν??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 13-10-13 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() βασικα πολλα φυτα θελει, και τα ψαρακια θα ειναι οκ... Μπορει να εχουν κακη φημη αλλα την αποκτησαν επειδη τα εξαγριωναν σε στεναχωρους χωρους. Αν νοιωσει ανετα στο χωρο δε θα υπαρχει προβλημα. Τωρα αν τις πρωτες μερες παιχτει κανα κυνηγι δε θα καταληξει πιστευω σε δαγκωματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το δικο μου το θυμασαι. Ζουγκλα ηταν, ο αρσενικος ειναι απ τους πλεον ηρεμους αλλα το κυνηγι...κυνηγι...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...ειμαι και εγω εδω...δεν νομιζω να κυνηγιουνται..αν κρινω απο τα μικρα ενυδρεια που ειναι τωρα διπλα διπλα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα σε μια μερα θες να τα μαθεις? ![]() καλη λαμπα αναπτυξης φυτων ειναι η sylvania grolux... Μπορει να συνδυαστει και με αλλες αν δε σου αρεσει ενα ζεστο σκοτεινο ροζ φως. Απο κει και περα ειναι κι αυτο ολοκληρη επιστημη, αλλα σε γενικες γραμμες το καλυτερο ξεκινημα ειναι με λαμπα αναπτυξης φυτων μονη της η με συνδυασμο. Στις 18 στη συναντηση θα ερθει ο Ιγνατιος που εχει πολυ καλες τιμες, αν θες στειλε του ενα πμ να σου φερει καμια λαμπιτσα απο ασπονδυλα προτεινω mts, οσα θες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() και εγω εκει κατεληξα(mts) οσο για την λαμπα θα μου αρεσε κατι που θα εμοιζε με black light... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε χρειαζονται πολλες επεμβασεις, εκτος πια κι αν ειναι ΟΟΟ δολοφονος και θελει αμεσα να απομακρυνεις το θυλικο, αλλα αυτο μαλλον εινι καρασπανια περιπτωση (στην Ασια για να τους μετατρεψουν σε δολοφονους τους κρατανε ακινητους σε κουτι μεγεθος σπιρτοκουτου αταιστους μερες και χωρις φως, και στις "μαχες" ριχνουν τα δυο αρσενικα ταυτοχρονα σε μια μικρη γυαλα, και ο ηττημενος συνηθως απλα πηδαει εξω απο τη γυαλα) ------------------------- Παράθεση:
sylvania grolux λοιπον χωρις εξτρα υποστηριξη http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=8138
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 13-10-13 στις 23:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aυτος ειναι ενας μικρος θεος... Τι λετε κυρια μου,θα παιδευόμαστε εμεις 40 μερες να ριχνουμε αμμωνιες και να τρωμε τα φραγκα μας σε τεστ και κοντρα τεστ και να ερθετε μετα εσεις μια ωραια πρωία να μας παρετε το μπολι μας χωρις κοπο,ιδρωτα,αναμονη... Πλακα με κανεις? Να φυγετε,να πατε αλλου... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|