|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, έχω νέα!
Η περίεργη ένωση τζαμιών που σας έλεγα δεν είναι τίποτα άλλο από μία 'ειδική' κόλλα που στερεοποιείται άμεσα με μία λάμπα υπερύθρων..('Η υπεριόδους ακτινοβολίας είπε?!δε θυμάμαι!) Η ουσία όμως είναι αλλού. Αυτή η μέθοδος ΔΕΝ στεγανοποιεί το γυαλί οπότε μετά περνάει τις ενώσεις με σιλικόνη... Το ενυδρειάκι μου χρειάζεται (όπως μου είπε) πέντε ενώσεις και η καθεμία κοστίζει 15€... ![]() ![]() Σε ελεύθερη μετάφραση τώρα: Αντί να πάρω με 4-4.5€ σιλικόνη και πιστόλι από praktiker και να το κολλήσω, θέλει ο τύπος να του δώσω 75€ για να κάνει κάτι στο οποίο εγώ πάλι σιλικόνη θα βλέπω ![]() ![]() Βέβαια με διαβεβαίωσε ότι και να σπάσει μετά το ενυδρείο, οι ενώσεις δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν.. ![]() ![]() ![]() Τι να πω?! Όπως μάλλον υποψιάζεστε το κόλλησα μόνος μου! ![]() ![]() Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πασάλειψα όλο τον τόπο, αμφιβάλλω αν οι ενώσεις είναι οκ και δε θα τρέχει από παντού νερά, και τέλος το αισθητικό αποτέλεσμα είναι λίγο ... μπλιαχ ![]() Τουλάχιστον έφτιαξα ένα DIY σύστημα CO2 ![]() ![]() Αυτά, sorry αν σας κούρασα ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|